La Vanguardia

Inspeccion­s d’Hisenda

-

Ja veig la llum al final del túnel. Finalment Hisenda s’ha posat les piles. Confio que tots aquests personatge­s que s’han aprofitat, que han evadit impostos, ho tornin i paguin per la seva desconside­ració envers el ciutadà. No en tinc cap mena de dubte després de llegir la carta de la Lidia Riera “Hacienda y los ancianos” (10/VI/2017), i de viure el cas del meu pare de 81 anys.

Després d’anys de cotitzar, agafant la jubilació als 80 anys, 15 anys després del que li tocava per llei, 15 anys addicional­s d’aportació en comptes de fer ús d’uns recursos que li pertocaven, finalment Hisenda ha decidit inspeccion­ar-li la seva última renda com a autònom.

Doncs sí, l’audaç inspectora d’Hisenda de Mataró ha trobat unes despeses sense justificar i li fan tornar 3.200 euros del total retornat el 2015. La llei és la llei i les normes són les normes. Ho sento pel meu pare, però és pura matemàtica i sentit de justícia.

Suposo que s’entrenen amb els casos fàcils per atacar el problema real. Vull pensar en positiu i creure que tot plegat és perquè els grans defraudado­rs també tornin tot el que la societat necessita, perquè els impostos són necessaris i per a tots els ciutadans.

JOAQUIM MUNTANÉ BINEFA Subscripto­r Vilassar de Mar

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain