La Vanguardia

Llançadora a Sant Just

-

Estic d’acord amb l’Eduard Porta (“Obsesión por el tranvía”, 23/VI/2017) quan fa referència a l’obsessió que s’ha desfermat per desplegar el tramvia. Com a usuari de les línies 33 i 157 vaig viure la supressió dels tramvies barcelonin­s l’any 1971. Com a veí de Sant Just Desvern vaig viure la construcci­ó de la línia de tramvies de la plaça Francesc Macià a Sant Feliu de Llobregat.

Ara tenim el darrer símptoma d’aquesta obsessió. El tramvia ja el tenim, ara el que es vol és un tramvia llançadora per connectar el gir que fa a la rambla de Sant Just fins a l’Ajuntament d’Esplugues per la carretera Reial i carrer Laureà Miró (antiga N-II) amb una sola via.

L’excusa que es dona és escurçar als usuaris en sis minuts l’actual trajecte, una connexió que es pot fer amb l’autobús.

No ho entenc, ja que aquesta connexió directa suposaria una forta inversió econòmica i destrossar la carretera. No es pot entendre la realitzaci­ó d’aquesta obra si no és per satisfer els somnis d’un grapat d’urbanistes o altres interessos que no tenen res a veure amb els dels usuaris. Qui pagarà els costos?

PERE NIELLES BAQUEDANO Subscripto­r Sant Just Desvern

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain