La Vanguardia

Moció de censura

-

El PDECat demana ara una moció de censura al PSOE. Això estaria molt bé si no fos que fa uns mesos els de Podem ja en van fer una en què els catalans es van abstenir. Els socialiste­s, amb criteri, s’hi han negat. La veritat és que costa d’entendre la postura del partit successor de Convergènc­ia. Aquesta primavera, com deia, i ja en plena escalada verbal amb el partit que governa Espanya, per la seva falta de diàleg sobre la consulta, resulta que, com sempre havien fet, no van votar ni sí ni no.

O sigui, que continuen sent uns bons hereus de l’ambigüitat històrica de la Minoria Catalana, amb un discurs a Madrid i un altre per a Catalunya. I pel que s’entreveu, això continua, i encara sorprèn i dol a molta gent l’última abstenció de no fa tant de temps. Una abstenció que, la veritat, va decebre molts catalans que, encara que no servís per a res, esperaven una resposta més contundent. I més d’acord amb el discurs oficial que surt dels dirigents de Catalunya.

I ara els del PDECat voldrien que el PSOE els muntés a la carta una moció de censura. Em fa tot l’efecte que encara hi ha gent que viu en un món polític que ja no existeix i que no té res a veure amb la realitat.

RAMON RIU CODINACH Subscripto­r Manlleu

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain