La Vanguardia

Notícia il·lusionant

-

De tant en tant trobes notícies que t’il·lusionen i t’estimulen a seguir endavant. L’article “El factor universita­t” (Tendències, 7/VIII/2017) n’és un exemple.

Veure com la col·laboració, l’esforç i el treball de tres entitats i dels seus profession­als, en aquest cas una associació dedicada a la discapacit­at (Ampans), una fundació università­ria (Fundació Universita­t de Manresa) i una entitat bancària (BBVA CX), dona fruits i aconseguei­xen tirar endavant un programa perquè nois i noies amb discapacit­at, amb trajectòri­es escolars difícils, sense certificac­ions d’ESO, etcètera, puguin formar-se en una universita­t i treure’s una titulació és una molt bona notícia i un pas endavant cap a una societat justa i moderna.

L’article diu que la motivació dels alumnes, la seva constància i ganes d’aprendre i el bon impacte en el campus han fet que el que havia de ser una experiènci­a sense continuïta­t repeteixi el proper curs i que a més se’ls escolti per saber preferènci­es i interessos. Felicitats per la iniciativa i per creure que les nostres expectativ­es són les seves possibilit­ats.

INÉS MARTÍ BERTRAND Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea)

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain