La Vanguardia

Convocar eleccions

-

Em sento enganyat perquè el senyor Junqueras ens va repetir una i altra vegada que no marxaria cap empresa de Catalunya. Mentida. També perquè el senyor Romeva ens va repetir que seríem reconeguts a Europa. Mentida. Aquestes mentides ens han portat a un engany per part de consellers de la Generalita­t. És inadmissib­le enganyar el poble per aconseguir qualsevol finalitat. Vostè, senyor Puigdemont, com a president de la Generalita­t, és l’últim responsabl­e d’aquestes mentides. S’ha de ser honrat amb la gent i no enganyar-la.

A vegades, per evitar un desastre, cal perdre una batalla per més endavant acabar guanyant la guerra. És de bon polític saber reconèixer la realitat i tenir el valor de dir al poble que ara no ha pogut ser.

President, encara s’és a temps d’aturar l’aniquilaci­ó de les nostres institucio­ns i no llençar pel pedregar tot el que s’ha aconseguit durant quaranta anys, amb molt d’esforç per tot el nostre poble, tant independen­tista com no independen­tista. Senyor Puigdemont, sigui valent i convoqui eleccions.

ALFONS GONZÁLEZ

Canet de Mar

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain