La Vanguardia

Ajuntament de Ripollet

-

EDICTE

De l’ajuntament de Ripollet, sobre aprovació d’esmena del Reglament intern de la policia local

Per l’Ajuntament en Ple en sessió de data 28 de setembre de 2017, es va adoptar entre d’altres el següent acord:

3. Aprovació esmena reglament intern policia local.

PRIMER.- Esmenar, d’acord amb el contingut de l’escrit de la Direcció General d’Administra­ció, el text del Reglament intern del servei de la policia local de Ripollet, en els ar ticles i continguts que s’exposen:

Primer. A l’article 6 del reglament intern s’ha substituït “departamen­t de seguretat ciutadana de la Generalita­t”, per òrgan competent en matèria de seguretat pública”.

Segon. A l’ar ticle 10 i a l’ar ticle 26 del reglament intern s’ha substituït a l’escala executiva grup B per A2, de l’escala intermèdia Grup C, pel grup C1, i de la escala bàsica grup C per grup C2.

Tercer. A l’article 23 del reglament intern s’ha eliminat el paràgraf “(...) en cas d’acreditar-se la condició de policia local d’una altra Administra­ció els aspirants restaran exempts de realitzar les proves de coneixemen­t de la llengua catalana”. S’ha introduït el següent paràgraf “els i les aspirants a ingressar en qualsevol de les categories esmentades en les lletres anteriors que, en algun procés de selecció d’accés a la condició de funcionari públic, hagin superat una prova o un exercici de coneixemen­ts de llengua catalana del mateix nivell o superior al que s’hi esmenta, sempre i quan aportin la documentac­ió que acrediti aquesta circumstàn­cia”.

Quart. En referència a l’article 110 del reglament intern s’ha procedit a anul·lar el paràgraf “El procedimen­t d’exigència de responsabi­litat patrimonia­l s’adequarà al que estableix el RD 429/1993, de 26 de març d procedimen­t en matèria de responsabi­litat patrimonia­l de les administra­cions públiques”.

Cinquè. A l’article 124 del reglament intern s’ha eliminat com a armes de dotació les armes llargues.

Sisè. En relació a l’article 149 del reglament Intern s’ha afegit el següent paràgraf: “Segons el Decret 219/1996, de 12 de juny, pel qual s’aprova el Reglament d’armament de les Policies Locals determina en el seu article 10 que “l’alcalde, quan així ho aconsellin les circumstàn­cies especials, podrà concedir als membres de la seva policia local autoritzac­ió excepciona­l, per a la possessió d’una segona arma de foc curta a part de la que rebin com a dotació reglamentà­ria, en els termes previstos a la normativa vigent sobre armament”.

Setè. Als articles 186 i 213 del reglament intern que regula el règim disciplina­ri aplicable als membres de la policia local, s’ha afegit el “Decret 179/2015, de 4 d’agost, pel qual s’aprova el reglament de règim disciplina­ri aplicable als cossos de policia local de Catalunya”.

Vuitè. Sobre l’article 199 del reglament intern s’ha modificat els articles 20 i 21 com a causes d’abstenció i de recusació, de la llei de procedimen­t administra­tiu, i es fa remissió als articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre.

Novè. En relació als articles 210 i 211 del reglament intern que regulen la prescripci­ó de les faltes, s’ha procedit a eliminar la referència “les sancions per faltes ..... ” i la redacció actual queda com “Les faltes molt greus prescriuen .... ”.

SEGON.- Publicar edicte d’aprovació i inclusió de les esmenes indicades, amb el text íntegre del Reglament intern de la policia local de Ripollet, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al taulell d’anuncis, a la web municipal de l’Ajuntament de Ripollet. I publicar també l’edicte al Diari Oficial de la Generalita­t de Catalunya i a un diari de gran difusió provincial.

Tercer.- Notificar aquest acord a la Direcció General d’Administra­ció de Seguretat, del Departamen­t d’Interior de la Generalita­t de Catalunya i a la Delegació del Govern a Catalunya.

L’esmentat Reglament amb les esmenes indicades ha estat publicat íntegramen­t en el Butlletí oficial de la Província de Barcelona de data 13 d’octubre de 2017.

Ripollet, 19 d’octubre de 2017. – L'alcalde,José María Osuna López.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain