La Vanguardia

Nens amb càncer

-

La nostra família va viure el 31 d’octubre el fet més trist que es pot patir, la mort d’una nena de 16 anys, la nostra Georgina, que era davant de tot filla i germana, però també era neta, neboda, cosina i amiga. Després d’un any de lluita, el càncer la vèncer i se la va emportar sense pietat.

Avui, que tenim el cap més reposat, som capaços d’escriure aquestes ratlles i volem fer palès que la Georgina ens ha donat una lliçó de vida: no va llençar la tovallola i va lluitar i lluitar fins al darrer sospir amb la més gran dignitat que pot tenir un ésser humà.

La nostra família té la gran sort de fer pinya en els moment difícils, i així ha estat i és, i amb aquest escrit volem agrair el suport rebut per part de totes les persones que, durant aquest any, han estat al costat de la nostra nena i que ens han ajudat a fer que aquesta pinya sigui més sòlida.

Volem agrair l’atenció rebuda per part de tot l’equip mèdic i d’infermeria de l’hospital Germans Trias i Pujol, Can Ruti. També una especial menció pels àngels de l’hospital Sant Joan de Déu que han acompanyat la Georgina els darrers mesos de la seva vida. Hem vist com treballen els profession­als que ajuden els nens amb càncer i ens ha colpit la seva humanitat.

EDUARD DE MIGUEL

Mataró

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain