La Vanguardia

Semàfor necessari

-

Vull cridar l’atenció sobre una situació perillosa que veig repetir-se sovint quan torno cap a casa des que tinc ús de raó. Al passeig Sant Joan, a l’altura del carrer Mallorca, just per sobre de la plaça Mossèn Jacint Verdaguer, en el carril de pujada hi falta un semàfor per als cotxes. Quan els vianants tenen vermell, alguns cotxes i motos que giren des de la Diagonal es queden clavats davant del pas de vianants sense entendre què han de fer, ja que no hi ha cap indicació. Aquesta només existeix quan els vianants tenen verd, en forma de llum taronja intermiten­t.

Pot passar que els vianants, tenint vermell, i veient que el cotxe o moto no avança, decideixin prendre la iniciativa i creuar, opció que pot resultar perillosa, sobretot si apareix una altra moto o el vehicle parat decideix avançar.

De petit durant un temps vaig veure un ram de flors lligat a un arbre que hi ha al costat del semàfor per a vianants. Evitem que en un futur n’hi hagi un altre. Posem-hi un semàfor per als cotxes. ORIOL CASAL VALLS Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain