La Vanguardia

Prou de tenir por

-

Cada dia es parla del maltractam­ent a les dones i fins i tot hi ha un telèfon habilitat perquè qui tingui la desgràcia de patir-ho hi truqui demanant ajuda. També hi ha el bullying que alguns nens pateixen a l’escola per part dels companys i s’han habilitat xerrades i espais a internet perquè els que per desgràcia ho estant patint puguin demanar ajuda. La pel·lícula La punta del iceberg tracta sobre la gent que ha d’anar cada dia a treballar sabent quin tracte rebrà per part dels seus superiors o fins i tot dels companys que els fan costat, i no són casos aïllats, això passa a més d’un dins d’una mateixa feina, i molts companys no en parlen, per no veure’s perjudicat­s o fins i tot que els facin fora del seu lloc de treball, com també passa, si fan costat a les persones afectades.

Quan es pensa posar fil a l’agulla en aquest tema? Perquè això existeix al dia a dia i és tant o més important que els dos casos citats anteriorme­nt. Qui ajuda aquesta gent? On s’ha de trucar?

Sempre la por sobrevolan­t pels caps de dones, infants i treballado­rs que pateixen el que els innombrabl­es fan patir un cop rere l’altre impunement.

NÚRIA ESPOLET I PROUS Subscripto­ra L’Hospitalet de Llobregat

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain