La Vanguardia

Informació clara

-

Per estar segurs de votar amb plenes garanties d’efectivita­t seria molt convenient que els partits publiquess­in el currículum detallat de tots els candidats que presenten, amb estudis, títols, historial profession­al i altra informació que pugui donar als votants una clara idea de les persones amb qui s’estan jugant el futur.

A més, els programes d’actuació haurien de ser més detallats, oblidant les declaracio­ns genèriques amb les que tothom està d’acord. I donada l’actualitat del binomi independèn­cia/unitat, les formacions partidàrie­s de la independèn­cia ens han d’aclarir tots els avantatges i inconvenie­nts d’aquesta possible decisió: comerç, indústria, turisme, relacions i convenis internacio­nals, aranzels, impostos, etcètera. I els partidaris de la continuïta­t de Catalunya dins Espanya ens han d’explicar, al marge de la unidad de destino en lo universal, quins són els avantatges per als catalans que Catalunya continuï dins Espanya, i els inconvenie­nts de separar-se’n.

I una última petició: si us plau, que cada formació parli de les meravelles dels seus projectes i no parli més de com de dolents que són els projectes dels altres. Que el contrari tingui defectes no vol dir que qui l’ataca sigui perfecte.

FREDERIC VALERO Subscripto­r

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain