La Vanguardia

Resultat esplèndid

-

Amb el 155, els del PP ens han pegat, han empresonat els nostres líders, tenim mig govern a l’exili, han convocat unes eleccions, han tractat d’humiliar-nos, ens han omplert de policies, s’han burlat de nosaltres, etcètera. I tot per a què? Per enfonsar-se a Catalunya i posar-li una catifa d’or al Rivera perquè els guanyi també a Espanya.

Han fet el ridícul davant d’Europa dient-los que érem quatre xalats. Doncs aquests xalats han donat la majoria absoluta de nou als independen­tistes. La dimissió de Rajoy seria obligada a qualsevol país de la Unió Europea.

I si al final, com sembla, Puigdemont és investit president, em pregunto quina gràcia li farà a la UE tenir-lo a Brussel·les, sense poder tornar a Espanya. Espero que, per evitar-ho, ajudin a normalitza­r la situació tan absurda i poc democràtic­a que s’ha generat. Han de recomanar a Espanya que ho arregli, bé amb una negociació sobre un millor encaix de Catalunya dins Espanya, o bé acceptant un referèndum o consulta amb les condicions que es considerin normals. A més, alliberar els presos polítics, que tornin els exiliats i suspendre totes les querelles a alcaldes i funcionari­s.

No poden seguir amb aquesta actitud tan negativa i gens democràtic­a.

DIONÍS B. LÓPEZ

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain