La Vanguardia

Títols comprats

-

Com a conseqüènc­ia de l’enrenou que vivim pels títols universita­ris de Cristina Cifuentes i de Pablo Casado, m’agradaria explicar el meu cas, esdevingut el 1969. Jo estava llavors inscrit en un curs de comptabili­tat a l’Acadèmia Hispano Francesa de l’avinguda Portal de l’Àngel de Barcelona que es feia a distància.

Com que la meva empresa em va obligar a gaudir dels 30 dies de vacances al febrer, vaig optar per dedicar totes les hores disponible­s –una mitjana de 18 diàries– a treballar per al curs, que vaig acabar abans de les meves vacances.

Quan vaig presentar el treball final i vaig sol·licitar el correspone­nt títol, el director del centre em va citar al seu despatx per dirme que l’aprofitame­nt havia estat molt bo, que la feina estava molt ben feta, però que no podia concedir-me el títol perquè no hi havia dedicat els mesos necessaris (parlava de pagament, esclar) i el benefici per a l’acadèmia no era suficient. Per a mi va quedar molt clar llavors que molts títols no es guanyen, es compren.

J.M. MERINO ALCÁNTARA Subscripto­r

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain