La Vanguardia

Gràcies, germans Roca

-

Ha plogut molt des dels anys seixanta, quan es va inaugurar la primera escola d’hostaleria a Girona, a l’antiga escola-taller de Sant Narcís, ambdues dirigides per Manel Ibars. Un dels meus germans i jo mateix en fórem alumnes. Quants records!

Al llarg dels meus 43 anys com a docent de cicles formatius, abans FP, he vist de tot: nois pels quals no donaves ni un duro i que actualment estan en llocs clau, com a referents en diverses empreses i camps, i com que en la nostra societat hi ha de tot, també algun polític actual.

Els germans Roca, com molts altres nois de l’època, fent cas de la seva vocació, van preferir seguir l’FP. Cal recordar que vivíem en un temps en què era més ben vist fer el batxillera­t i tot seguit una carrera università­ria.

Podem jutjar, si és que podem, però gairebé amb tota seguretat sí que coincidire­u que, a la vista dels fets, l’opció que van escollir no va ser fruit de la casualitat; quelcom hi varen tenir a veure els seus progenitor­s.

Germans Roca, enhorabona! Seguiu fruint del vostre treball. Que res no us faci defallir. Gràcies a gent com vosaltres, Girona és coneguda arreu del món. Tant de bo que el vostre pòsit perduri en el temps!

PERE ESPINET I COLL

Anglès

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain