La Vanguardia

L’aigua de l’aixeta

-

Acostumo a beure aigua de l’aixeta a casa però als bars i restaurant­s de Barcelona no n’ofereixen quasi mai i si en demanes et diuen que té mal gust. Fa anys que és bona a la majoria de barris, atès que l’Ajuntament té un equip de tastadors que oloren i tasten diàriament mostres d’aigua. Doncs bé, sembla que Aigües de Barcelona, junt amb l’Associació de restaurant­s sostenible­s, farà una campanya a finals d’any per promoure el consum d’aigua d’aixeta, en un gest per universali­tzar aquest servei tenint en compte la qualitat, sostenibil­itat i la nova directiva europea de consum d’aigua.

Els adalils d’aquesta pràctica seran els reputats gastrònoms germans Torres que a partir de l’octubre vinent serviran aigua de l’aixeta als comensals que visitin els seus restaurant­s amb el disseny d’una gerra de l’Escola Università­ria de Disseny. Ens anem acostant a Londres i Nova York on pots demanar sense problemes als restaurant­s from the tap o a París eau de carafe.

Benvinguda la iniciativa l’objectiu final de la qual es reduir la generació de residus i els gasos hivernacle.

ANTONI VILANOVA CASALS Barcelona deien que era dolor muscular, també soc cuidadora del meu marit i no volia molestar ningú, i per poc no hi som a temps. Afortunada­ment tot va anar bé.

M. MERCÈ FERRÉ PINEDA Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain