La Vanguardia

Retorni’ns Barcelona

-

Som dues catalanes nascudes a Barcelona i enamorades de la nostra ciutat... fins ara. Hem vist transforma­r-se la ciutat, desgraciad­ament a pitjor. El primer despropòsi­t és el caos que s’ha format amb la polèmica superilla i el carrer Pere IV del Poblenou, on només gaudeixen de tranquil·litat i salut els veïns que hi viuen i la utilitzen de tant en tant, perjudican­t els soferts veïns del voltant que s’han carregat el trànsit, la pol·lució i el soroll per duplicat. D’un temps ençà Barcelona és una ciutat molt bruta, hi ha una falta total de neteja i higiene.

La gota que ha fet vessar el vas ha sigut la notícia de les sancions a les floristeri­es que tenen les flors a fora. És una sort, dintre del caos de Barcelona, poder gaudir d’algunes botigues amb flors al carrer, que tan bonic fan a la ciutat.

Alcaldessa Colau, li sembla bé tenir la Rambla i el passeig de Borbó plens de manters (amb tot el nostre respecte per ells) sense pagar llicència i donant un aspecte deplorable i tercermund­ista de Barcelona? Menys sancions a qui fa Barcelona bonica i més regular tot aquest caos. Retorni’ns la Barcelona cosmopolit­a, neta i acollidora que sempre ha sigut.

TERESA FORNER LORCA CARMEN VIVO PÉREZ Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain