La Vanguardia

Barça, més que un club?

-

No m’està agradant la manera com el Barça ha portat a terme el traspàs del jugador colombià Yerri Mina, ni la més que probable sortida de Juan Carlos Navarro del club.

En el primer cas, tot i que el club ha fet un “negoci rodó”, ja que va fitxar aquest jugador del Palmeiras brasiler l’any passat per 12 milions d’euros i ara l’ha venut a l’Everton anglès per més de 30, a mi em sembla que, més que un èxit, això és un fracàs de la política esportiva del club en matèria de fitxatges. L’objectiu és fitxar jugadors que triomfin al primer equip, no fer negocis.

Respecte al cas Navarro sembla ser que el jugador està a hores d’ara fora de l’equip i molt dolgut pel tracte rebut. És inadmissib­le que un jugador que ha estat un autèntic símbol en la història del bàsquet barcelonis­ta hagi de sortir així per la porta del darrere. Com a barcelonis­ta espero i desitjo que la situació de Navarro s’arregli i tingui el final que veritablem­ent es mereix de mutu acord entre ell i el club de la ciutat.

Proclamar insistentm­ent que s’és “més que un club” no farà que el Barça ho sigui si s’imposa una política mercantili­sta per sobre d’una altra més esportiva respecte als fitxatges.

Encara més si al final de la seva carrera s’ignoren les grans contribuci­ons que jugadors com Navarro han aportat al club i que l’han ajudat a ser realment gran.

JOSEP VILÀ BATLLE Subscripto­r Olesa de Montserrat

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain