La Vanguardia

Diputació de Barcelona

-

TRESORERIA

ANUNCI DE LA MODIFICACI­Ó DE LES ORDENANCES FISCALS,

TAXES I PREUS PÚBLICS

La Diputació de Barcelona en sessió plenària del dia 25 d’octubre de 2018 ha adoptat, entre d’altres, diversos acords provisiona­ls de modificaci­ó de les ordenances fiscals, taxes i preus públics.

Els acords provisiona­ls i les ordenances objecte de modificaci­ó estaran exposats al públic a les oficines de la Tresoreria d’aquesta Diputació, Rambla de Catalunya 126, de Barcelona, durant trenta dies, comptats des de l’endemà de la publicació del correspone­nt anunci al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, per tal que les persones interessad­es puguin examinar l’expedient i presentar-hi les reclamacio­ns que considerin oportunes.

L’expedient pot ser consultat també de manera telemàtica, prèvia sol·licitud de la persona interessad­a a la seu electrònic­a https://seuelectro­ni ca.diba.cat/sol_licitud-general.asp.

Finalitzat el període d’exposició pública, la Corporació adoptarà els acords definitius que procedeixi­n, resolent les reclamacio­ns que s’hagin presentat; en el cas que no se’n presentin, restaran definitiva­ment aprovats els acords adoptats.

Barcelona, 25 d’octubre de 2018. – El secretari delegat, José Luis Mar tínez-Alonso Camps.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain