La Vanguardia

Ajuntament de Barcelona

-

ANUNCI

Exp. núm. 18PL16623

La Comissió de Govern, en sessió celebrada el 5 de desembre de 2018, ha adoptat el següent acord:

Aprovar inicialmen­t, de conformita­t amb l'article 68.1 a) de la Carta Municipal de Barcelona, el Pla Especial Urbanístic per a la regulació de l'equipament situat carrer Alfons el Magnànim 59-59B, al Districte de Sant Martí; d’iniciativa municipal; exposar-lo al públic pel termini d’un mes; sotmetre’l al Consell Municipal per a la seva aprovació definitiva; i donar-ne compte a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat.

La documentac­ió restarà exposada al públic pel termini d’un mes, als efectes de l’art. 23.1 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, en el Depar tament d'Informació i Documentac­ió de la Gerència d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat (Av. Diagonal, núm. 230, planta segona, de dilluns a divendres de 10 a 13 hores).

Per tal de donar compliment al punt 2 del citat article 23, i als efectes de garantir l’accés per mitjans telemàtics, també podrà consultar-se accedint https://ajuntament.barcelona.cat/informacio urbanistic­a/cerca

Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a partir de l’última de les dues publicacio­ns obligatòri­es (en el "Butlletí Oficial de la Província de Barcelona" i en un dels diaris de més divulgació), podeu examinar-lo i presentar les al•legacions que considereu pertinents.

Barcelona, 10 de desembre de 2018. – El secretari general, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain