La Vanguardia

Una llum en la foscor

-

Els carrers s’han tornat a il·luminar, dona gust passejar amb les botigues ben guarnides i amb una gran varietat de regals per complaure els gustos de tothom, pessebres de tota mena, arbres... és evident que s’acosta Nadal, la festa de la il·lusió, de l’alegria, de la pau, de l’amor, però el més important de tot: que celebrem el naixement de Jesús, el Nostre Salvador.

No es pot perdre la tradició de reunir la família al voltant de la taula per gaudir plegats d’un bon àpat amb molta pau als cors. Gaudir dels pessebres vivents que es represente­n a totes les contrades, fer cagar el tió, cantar nadales, participar a les campanyes de solidarita­t amb els més vulnerable­s... i sobretot que el bon humor, la serenor i la concòrdia estiguin presents en totes les llars.

Ara que som en temps d’espera i de preparació com correspon a l’Advent, tot i aquests temps convulsos que estem vivint i que la solució no es veu per enlloc, no podem perdre l’esperança. Hem de confiar que sortirem d’aquesta situació d’incertesa i que tornarem a ser un país capdavante­r i model de bona convivènci­a amb tothom.

Tant de bo que l’estel que va guiar els pastors ens il·lumini i ens mostri el camí millor per satisfer tots els nostres anhels.

M. ÀNGELS PAGÈS

Ventalló

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain