La Vanguardia

La campanya electoral

-

Quan s’analitza el que està ocorrent a la política espanyola en l’actualitat, em recorda el que va passar al Japó. Uns vaixells pesquers que passaven mesos en alta mar dipositave­n els peixos en piscines i els alimentave­n durant el trajecte, fins a arribar a port, però els peixos no tenien ni el sabor ni la qualitat necessària. Per això van idear una solució: col·locar uns taurons a les piscines per tenir-los actius i així recuperar la qualitat. Això va durar poc temps ja que als taurons els era difícil alimentar-se dels peixos i van decidir atacar-se entre ells.

Doncs bé, en la política espanyola està passant una cosa sembant. Els nous líders que tenim en l’actualitat, veient com és de difícil convèncer els ciutadans, han decidit atacar-se entre ells amb insults i desqualifi­cacions, per intentar convèncer-nos que els que venen seran millors que els que hi havia abans.

Si analitzem les seves vides laborals, poca cosa han fet més que militar en un partit. S’han dedicat a crear tantes lleis innecessàr­ies i contradict­òries que han servit per a molt poc. Davant aquestes perspectiv­es només ens queda l’oportunita­t de votar el menys dolent, ja que s’han encarregat de canviar les cares de les llistes electorals però els ciutadans sabem que tornen els mateixos. JOSEP MEGIAS VERGES

Sant Adrià de Besòs

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain