La Vanguardia

OFERTA EDUCATIVA ONLINE PEL CURS 19-20

-

Màster Universita­ri en Direcció de Projectes: Formació en ges tiódep ro jec te sen unmàst erre con egut internacio­nal ment,perquè La Salle-url és l’única universita­t espanyola que ha obtingut l’acreditaci­ó GAC del PMI, i és una de les nou institucio­ns acreditade­s a tota Europa.

Màster en consultori­a funcional SAP: Per aprendre a utilitzar L’ERP S/4 HANA, la solució SAP per reduir complexita­t dels processos den egoci,afegirv al oral’ organit za ciói preparar-la pera la transforma ció digital.

Màster en Supply Chain Management and Technology: Visió transversa­l de la cadena de subministr­ament (SCM) i de les competènci­es ihabilitat­sd’ und ir ectord’ operac ion so de pro jectesSC. Incorpora prepara ció peral’ obt en ció del certificat­p ro fess ion al Senior Management Level –Eslog. Màs te rU ni ver sitarienG es tió dele sTec no logi es de la Informa ció

id el a Comunica ció: Forma ció pera liderarla g es tiód eles TIC des de la innovació i la millora de la competitiv­itat de negoci. Incorpora preparació per obtenir la certificac­ió ITIL.

Màster en ehealth: Tecnologie­s de la informació i gestió sanitària: Proporcion­a, als profession­als de la salut, les eines necessàrie­s per gestionar institucio­ns, empreses, àrees sanitàries o departamen­ts tecnològic­s a partir del coneixemen­t de les tecnologie­s de la informació i la direcció sanitària i processos assistenci­als.

Màst eren programa ció web: Con eixementsd­etèc ni qu es de desenvolup­ament des oftwa red’ al tren dime n ti el funciona m en ti estructura web del softwaremé­s re llevantdel­moment.

Màster en Acústica Arquitectò­nica i Mediambien­tal: Formació en acústica aplicada al disseny d’espais, l’edificació, el control del soroll, les vibracions, l’impacte ambiental i la contaminac­ió acústica, amb formació sobre legislació, noves tecnologie­s i aplicacion­s.

Postgrau en Acústica Mediambien­tal: Disseny de solucions per combatre la contaminac­ió acústica, amb formació específica sobre la llei contra el soroll, les normatives i les ordenances vigents.

Postgrau en Acústica arquitectò­nica: Enginyeria, edificació i diss en yd’ espai sin teriorsacú­s tic amentefici­ent si els se usas pectes legal si normatius.

Màster en Sostenibil­itat i Eficiència Energètica: Estudis enfocats al disseny arquitectò­nic i urbanístic sostenible, respectuós amb el medi ambient i amb la integració de sistemes d’eficiència energètica. Postgrau en arquitectu­ra me di ambient ali urbanisme sostenible: Forma ció en disseny ar quitectòni­ci plan ejam en turb anís tic sostenible amb l’ús eficient de recursos en energia. Comprèn el disseny, càlcul, ex e cu ciói integra ció ar quitectò ni cai urbanístic­as eguintcri te r is mediambien­tals.

Postgrau en eficiència energètica: Formació en disseny, càlcul i avaluació desiste mesen ergè tic sen edificiil’ ex e cu ció de pro ject espera instal·lacions energètica­ment eficients, sostenible­s i respectuos­os.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain