La Vanguardia

Caminar per la dreta

-

Molta gent, quan camina pel carrer, no dona importànci­a a si va per la dreta o per l’esquerra. És molt important que cadascú de nosaltres vagi per la seva dreta, per facilitar la circulació dels habitants a la ciutat.

Des de fora, sembla que no serveix de res, però respectar el nostre carril ajudaria que tothom pogués circular pel carrer sense haver d’esquivar ningú.

En algunes ocasions només s’ha d’esquivar una persona, però en d’altres, a més, et trobes un grup de gent que ocupa tot l’am

ple de la vorera. Aleshores queda tota bloquejada i fa que haguem de parar-nos i esperar que ens obrin pas per passar la barrera.

En els moments que vivim ara, és encara més important respectar aquesta norma social, ja que ajudaria a mantenir les distàncies de seguretat amb les altres persones i evitaríem més contagis de la Covid-19.

Avui poca gent està respectant el torn de pas. Vostè, que em llegeix, es quedarà de braços plegats o començarà a respectar les normes per una millor convivènci­a i ús de l’espai públic?

Marc Camús Sais

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain