La Vanguardia

La caixera del súper

-

Tot el meu respecte al personal sanitari que ha estat en primera línia en la lluita contra la Covid19 i tota la meva admiració pels ensenyants que estan treballant en una situació molt adversa per seguir educant els nostres nens i nenes. Però avui vull parlar de la caixera del meu súper.

La caixera del meu súper ha seguit treballant amb tota la ten

sió afegida d’haver d’estar vuit hores diàries amb mascareta, havent de desinfecta­r cada dos per tres i, a més, amb les companyes, organitzan­t l’entrada i la circulació de clients per impedir la propagació del virus.

La caixera del meu súper cobra, amb sort, al voltant de mil euros i té dos fills. Com que està obligada a treballar i no té cap altra alternativ­a, deixa els fills amb uns avis que probableme­nt són població de risc.

La caixera del meu súper sempre té un somriure per a tothom i quan li preguntes com se sent et respon que aquesta és la seva feina i és el que li toca fer.

La caixera del meu súper mai es manifestar­à amb una bandera, no és una heroïna, però representa com ningú la dignitat dels treballado­rs i les treballado­res d’aquest país. Menys patriotes i més caixeres de supermerca­t.

Jaume Rovira

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain