La Vanguardia

Indignat amb Salut

-

El 14 d’agost al matí rebo una trucada del meu CAP en què m’informen que en dies anteriors he estat en contacte amb una persona que ha donat positiu de PCR i que m’he de fer la prova. Com que estic de vacances fora de Barcelona concerto la PCR amb el CAP local, que em dona cita per al dia 15. El 17 em donen el resultat, negatiu, i em diuen que he de seguir confinat 14 dies des del contacte amb la persona positiva.

Repassant els pocs contactes que havia tingut els dies anteriors, no trobo cap persona que hagi donat positiu. Contacto reiteradam­ent amb el meu CAP demanant que se m’informi de la data del contacte per saber fins quan he de fer el confinamen­t.

No aconseguei­xo resposta fins que el dia 24 em truquen del CAP i la persona que m’atén em diu que no té la informació del contacte i que els rastrejado­rs no hi són. Em passa amb una altra persona que em pregunta si a finals de juny o començamen­t de juliol havia estat en contacte amb una persona positiva de PCR i em comenta que hi ha hagut un error informàtic, que el divendres que em van trucar se’ls van colar uns 80 contactes de positius de PCR antics i que ho sentia molt.

Si ja sabien d’aquesta incidència, per què no s’ha informat les persones afectades? Saben què significa ser proactiu? Qui em compensarà el temps de vacances que m’he estat confinat?

No hi ha cap responsabl­e? Estic molt indignat.

Joan Valls Pellicer

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain