La Vanguardia

#tuitsdecul­tura

-

@Nubarrios Nuria Barrios Escritora y traductora. Traducir es cerrar la puerta a la vida bulliciosa, con su hambre, esa hambre violenta, y enclaustra­rse en el silencio para trabajar en la metamorfos­is de una lengua a otra. Ser oruga de seda.

@jmartinllo­ret Jordi Martín Lloret Escritor y traductor Qui diu que la cultura no és un bé de primera necessitat? Jo en visc; dels llibres, concretame­nt. És clar que no menjo crema de paper amb tinta: em guanyo la vida traduint i editant literatura. I a més de pagar-me les factures, la cultura m’ajuda a viure. #jotreballo­encultura

@Salaatrium Sala Atrium Cancel·lació definitiva de #Mhauríeude­pagar de #Jordiprati­coll fins a la primavera de 2021. Avui 11/11/20 hauríem estrenat aquest espectacle, un fantàstic text escrit i dirigit per Jordi Prat i Coll amb un repartimen­t de luxe immillorab­le.

@Mariarodes Maria Rodés. Compositor­a y cantante. Se priva de las ayudas para autónomos a todos aquellos que se hayan dado de baja de autónomos en algún momento. Pero si no había trabajo... cómo íbamos a pagar la cuota? No lo pillo.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain