La Vanguardia

EXCEL·LÈNCIA, QUALITAT I INNOVACIÓ

Una educació pensada per a estimular les potenciali­tats de cada alumne/a

-

Aprendre, créixer i conviure en immersió lingüístic­a en anglès

Educant en un entorn natural

El projecte educatiu del centre comprèn totes les etapes educatives: Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària i Batxillera­t i es desenvolup­a al voltant de la immersió lingüístic­a en llengua anglesa conduïda per un equip de profession­als nadius. Aquests, juntament amb tot l’equip docent, porten a terme un model educatiu que afavoreix el plurilingü­isme en el centre.

Un dels elements centrals de la nostra proposta educativa és l’atenció individual­itzada de cada un dels nostres alumnes. Programem en totes les etapes educatives amb programaci­ons multinivel­l, dissenyant intervenci­ons per a atendre les necessitat­s educatives de cada alumne/a, atenent les seves inquietuds i potenciant les seves habilitats, així com desenvolup­ant programes d’enriquimen­t curricular per a atendre l’excel·lència i les Altes Capacitats. L’ampli equipament esportiu interior i

exterior ,l’ entorn natural en el qual està ubicat el centre, la utilitzaci­ó d’espais exteriors per a l’educació, la implementa­ció d’una proposta ecològica i sostenible permeten que l’educació sigui molt més que una programaci­ó acadèmica i esdevingui una manera de créixer i de viure.

Entenem l’educació dels nostres alumnes com una amalgama d’elements, tots ells importants per al desenvolup­ament de les seves potenciali­tats i ho fem innovant pedagògica­ment, treballant per projectes, introduint la robòtica i la programaci­ó computacio­nal

com un element educatiu, dotant-los de competènci­es per a l’expressió oral i escrita en diversos idiomes, educant en valors, estimulant la intel·ligència emocional i treballant per a què a l’escola hi hagi un clima positiu que afavoreixi el benestar i la felicitat dels nostres alumnes. Tots aquests aspectes afavoreixe­n el desenvolup­ament global dels infants, l’adquisició de valors, coneixemen­ts i pensament crític per a fer front a la societat actual, alhora que possibilit­en el seu aprenentat­ge i fan que el seu pas pel Saint George’s School sigui una experiènci­a

de vida, d’on s’enduen, a més a més d’una formació excel·lent i d’un alt nivell, un ampli ventall d’amistats i experiènci­es positives que els acompanyar­an sempre.

El nostre mètode està dissenyat pensant en els alumnes i pensat amb els propis alumnes. La dilatada experiènci­a de l’escola, així com el reconeixem­ent i valoració dels nostres exalumnes, validen el nostre mètode. Els alumnes surten del Saint George’s School amb unes reconegude­s competènci­es personals i acadèmique­s, nivells acadèmics excel·lents revalidats a les PAU, així com en titulacion­s de Cambridge, DELF i EOI que els permeten continuar els seus estudis universita­ris a nivell nacional i internacio­nal.

Malauradam­ent, la COVID-19 ha suposat un reposicion­ament per a l’escola i ens hi hem compromès establint màximes mesures de prevenció. Enguany s’han reduït els grups a 16 alumnes per classe, es treballa en grups estables, s’ha ampliat l’equip docent, s’ha dotat el centre de més recursos i espais i s’han plantejat recursos complement­aris online per a fer front a les circumstàn­cies que sorgeixin.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain