La Vanguardia

Propaganda

-

poc efectiva i a més molt mal acceptada socialment. Si un veí es queixava, venia Salut Pública i sacrificav­a els gats, però sempre quedava algun animal fèrtil i l’any següent es repetia la situació.

Des que es va aplicar el mètode captura, esterilitz­ació i retorn (CER), a Barcelona i a l’hospitalet de Llobregat han desaparegu­t en molts llocs el 100% d’animals, especialme­nt a l’interior de les illes de cases, on no hi ha possibilit­at d’abandoname­nt. L’únic que ens falta és treballar més l’educació i la sensibilit­zació, evitar cries a les cases que provoquin l’abandó. Montserrat Casulleras Canals

Barcelona

Organizaci­ones y empresas hacen abuso de referencia a temas de sostenibil­idad y responsabi­lidad social. Si compro un billete de avión, la aerolínea (que quema toneladas de queroseno por todo el mundo) anuncia que ahora es más sostenible. Si compro un teléfono móvil, me prometen tener “cero impacto y cero emisiones” en el planeta aunque saquen modelos nuevos cada año para que los renovemos cada dos por tres. Ante este bombardeo de buenos mensajes no podemos ser tan ilusos como para creernos que de repente toda su actividad es respetuosa y toda transacció­n que hagamos con ellas no incide en nuestro entorno. Simplement­e se trata de nuevas tendencias publicitar­ias y propagandí­sticas que debemos detectar, y no porque efectúen una pequeña acción beneficios­a debemos pensar que todo está hecho.

Daniel Raya Torres

Madrid està causant un gran perjudici al veïnat. Ja són molts els veïns amb problemes d’insomni derivats d’aquest soroll i ningú no ens dona cap solució.

Víctor Arenas López

Barcelona

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain