La Vanguardia

ELS MOTS ENCREUATS

Núm. 1SC83

- MNSTUA SLSSE

35RMA85LAF­OR u Protector de dit q e el g itarrista fa servir de p a. Canviïs alg ns detalls d’ ns fets q e t’incriminen per sortirne immac lat. n ‡arannà poètic. Pot ser de dormir o de força. y El posseeixes. Fa l’últim àpat del dia i pren fide s. Herba de les poligonàci­es q e es fa servir de farratge per alimentar animals. N Emprenyade­s. Facin pro confiança per deixar-li diners. El gran Mèxic. ú Emmarat. Conting ts d’ n conc. 6 Est. Acolorits segons el g st de sant Martí. Estranys. m ‡ranspirem. Aplegats fem força. La lleng a de Bangkok. . Li aplico la tàctica del mirall. F sta molt apreciada pels boxadors més ag errits. Sofre. 1 Fax sense capçalera. Acers. Amistançat­s. ur La gramínia del mobiliari rbà. ‡rag é diners del país. Q atre romans amb na ampolla de priorat de cap per avall. uu Al final corri. Al final corri a m nyir les ovelles. Un dels vents periòdics q e b fen en diferents indrets del Mediterran­i. un Afecció respiratòr­ia intermiten­t. Peix q e arriba als cons midors enlla nat o conservat per f matge. Dom entortolli­gat. uy El primer de tots. Material q e coneixia molt bé sant Josep. Sol cionin. un ‡ranspirarà ara mateix. Q e és delicada triada en el menjar.

UIRAMCFOR u Darreres. Congostos per on passen els estafadors. n A q e encara no ha sortit del ni . Porters de pala . Al bell mig del m r. y ‡reballaríe­m d r a l’obra tal vegada enfilats en na estr ct ra metàl·lica. Criat ra boscana q e ha despertat la libido de molts poetes. N El pronom feble més orientalit*ant. Relativa a la pell. En n cert sentit desfilada carnavales­ca. ú Afirmà. Final tèxtil. Bo. 6 Glop sòlid q e els comensals de q alsevol àpat es posen a la boca. Prova líq ida d’esforç o de por. Q an és penat dorm de cap per avall. m En Felip perd el pronom feble. Precedeix llars de pagès. M ntanya de cim allargassa­t. . As. Sense ll m. Vies sense final. Escaire. 1 Al final ho valc. Convidada amb fermesa a fer alg na cosa per instagram. Nora aneròbica. ur Lèsbic. No hi acabem de sentir bé. uu Brollar del s bsol amb na certa a toritat. El conj nt més vac . El gran Mèxic. un D es de les consonants q e poden sonar ig al separades per na còp la. Sit at en n p nt del temps segons el calendari. Paradís. uy

Línia q e neix en n mapa els p nts q e tenen el mateix percentatg­e de precipitac­ió d rant n període de temps determinat respecte al total an al. Relati als terratrèmo­ls. un Assaonessi­s amb polsim blanc tota na amanida. Ratlla n teixit per dib ixar-hi llistes.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain