Mundo Deportivo (Barcelona)

Sis medalles per al Horseball Català

-

En la seva catorzena edició, Catalunya ha participat aquest passat cap de setmana al Torneig Internacio­nal de Horseball de Saint Georges d’Orques, el més important per a les joves promeses que es fa a nivell europeu.

La delegació catalana presentava seleccions en les sis categories que s’hi van dur a terme i se’n va anar amb sis medalles.

En la categoria femenina Catalunya va guanyar el bronze, després de vèncer l’equip francès de Saze. Formaren part les jugadores Gemma Mira, Carlota Padró, Gemma Páez, Martina Pagès, Marta Pla i Elena Mira, amb Guillem Tañà com a selecciona­dor.

Els joves de sub-21 van arribar al més alt del podi després d’un bon torneig guanyant tots els partits contra els equips de Le Coulazou, Rhône Alpes i La Clochetièr­e. Van guanyar l’or Carles Busoms, Bruno Cabau, Josep Fatjó, Roger Garcia, Xavier Pastoret i Mateu Purtí. Miquel Julià va conduir amb èxit aquesta selecció.

Els més petits de tots, de la categoria de poussins, van endur-se l’or, després que en la darrera jornada guanyessin, en un gran partit, la selecció de Llenguadoc Rosselló. Van jugar Cristina Catafal, Albert Gifreu, Natàlia Lujan, Clàudia Màrquez, Martí Sitjà i Roger Tarrés amb Gerard Garcia com a preparador.

I el tercer or fou per als benjamins, que s’imposaren en els tres partits jugats al campionat contra els equips de Llenguadoc Rosselló, Saint Georges i Occitània. La selecció estava formada per Aleix Crous, Ruth Faraudo, Ramon Fatjó, Berta Gusi, Maurici Martínez i Arnau Planas, amb en Josep Salvatella a la banqueta.

La selecció sub-14 va endur-se la plata, després de guanyar en les dues primeres jornades els equips de Rhônes Alpes i Llenguadoc Rosselló i perdre en la darrera contra l’equip francès de Les Elfes per 8 gols a 6. Els jugadors catalans foren Marian España, Marlen Grudmann, Lluís Mestre, Cristina Velilla, Saüc Vila i Maria Vivet i com a selecciona­dor Guillem Puigvert.

Finalment, l’equip de Catalunya sub-16 va jugar la final contra la selecció francesa que es prepara per al mundial de Portugal. Amb un partit molt emocionant que va anar alternant el resultat, es va decidir pel gol d’or que es varen endur els francesos, després que el temps reglamenta­ri acabés amb empat. Els jugadors Jani Cabau, Joan Fatjó, Marina Font, Maria Gifreu, Laura Guerrero i Janis Salinas van ser conduïts per Marià Clavell.

Un any més la nombrosa delegació catalana tornava de França amb una exitosa participac­ió, que es va traduir en tres medalles d’or, dues de plata i una de bronze

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain