Mundo Deportivo (Barcelona)

Arriba l’estiu a Esports UB

-

Aquesta setmana ja ha començat l’estiu, i el Servei d’Esports de la Universita­t de Barcelona ha preparat un programa especial d’activitats per a tot tipus de públic amb l’objectiu d’apropar els espais a l’aire lliure de la instal·lació a la ciutadania. Més de 15 activitats i jornades especials convertira­n juliol en el mes més esportiu de tots.

Protagonis­me a dirigides

Una de les grans novetats és la posada en marxa del Grit de Les Mills, un entrenamen­t per intervals d’alta intensitat, ideal per cremar greixos o definir el cos. Les classes, que tindran lloc tots els dimarts, dimecres, dijous i divendres de juliol, aniran combinant les diferents modalitats: Strength, Cardio i Plyo.

A més, el dissabte 22 de juliol està programada una marató d’activitats dirigides de 10 a 13 hores. La jornada, en què es podrà participar de les activitats dirigides més de moda com Zumba o Body Pump, tindrà premis especials per a tots les participan­ts. Així mateix, durant el mes de juliol algunes de les classes dirigides en horari de tarda es programara­n a l’exterior.

Natació i raqueta

Una altra de les activitats estrella és el Mulla’t –diumenge 9 de juliol a les 10–, una jornada solidària i en la qual estan previstes classes especials d’aquagym, tennis platja a l’exterior o inflables aquàtics que faran les delícies dels més petits.

I per als més aquàtics, tots els dimarts i dijous hi haurà classes especials dirigides per un tècnic per tal de millorar la tècnica de carrera. En la mateixa línia s’emmarca l’UB Running, que aquest estiu passa a fer-se en recorregut­s exteriors.

Per últim, un dels grans protagonis­tes tornarà a ser, un any més, el pàdel, un dels esports més de moda a Esports UB. Destaca la jornada gratuïta que tindrà lloc l’1 de juliol a partir de les 18 hores en format de lliga americana. La seva modalitat en tennis, el 15 de juliol

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain