Mundo Deportivo (Barcelona)

Les seleccions catalanes, guanyen invictes el Campionat d’Espanya

Els combinats sub16 masculí i sub18 femení, respectiva­ment entrenats per Jordi Camps i Josep Maria Barberà, guanyen per golejada tots els seus rivals sota una calor sufocant

-

Les seleccions catalanes sub16 masculina i sub18 femenina d’hoquei patins han estrenat la nova samarreta nacional amb un ple de victòries que els ha permès guanyar el XXII Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiqu­es aquest passat cap de setmana a Sevilla.

Les altes temperatur­es de la capital andalusa rondaven durant el dia els 45 graus i els jugadors d’algunes seleccions en van patir les conseqüènc­ies. Per això es va avançar l’horari de la jornada del matí a les 8.30 h i es va retardar el de la tarda, que va programar l’últim partit del dia a les 23.15 h. Però la calor no va ser un impediment per als conjunts catalans de Jordi Camps i Josep Maria Barberà, selecciona­dors de l’equip masculí i femení, respectiva­ment, que van revalidar el doblet que la temporada passada també havia aconseguit Catalunya.

En la fase de grups, la selecció masculina sub16 va imposar-se consecutiv­ament a les de Madrid (6a 0), Andalusia (14 a 2), Navarra (13 a0) i Andorra (9a 0), que participav­a en el campionat com a convidada. En la semifinal va atropellar per 8 a 0 Galícia, que va quedar en tercera posició, mentre que en la final també va ser molt superior a Astúries i va guanyar per 4 a 0. Els integrants de la selecció van ser Sergi Duch, Sergi Folguera, Martí Gabarró, Ferran Giménez, Gerard Llobet, Jordi Mateos, Erik Oms, Aleix Ordóñez, Jordi Pons i Roc Pujadas.

Per la seva banda, la selecció sub18 femenina, dirigida per Josep Maria Barberà, també va proclamar-se campiona guanyant tots els partits. Invicte en el format de grup únic, va golejar Galícia (5a 1), València (13 a 0), Euskadi, (11 a 0), Madrid (4 a 1)i Astúries (5a 0). La selecció va estar integrada per Laura Barcons, Júlia Canal, Joana Comas, Anna Ferrer, Carla Fontdeglòr­ia, Laia Navarrete, Victòria Porta, Maria Pujadas, Gemma Solé i Marta Soler

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain