Mundo Deportivo (Barcelona)

Els catalans es pengen nou medalles al Campionat d’Espanya juvenil de bloc

-

L’equip del Centre de Tecnificac­ió d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) va participar al Campionat d’Espanya juvenil de bloc, disputat al rocòdrom Climbat La Foixarda, a Barcelona.

En categoria sub16 femenina van passar a la final tres catalanes. La dificultat dels 4 blocs ha estat progressiv­a i Maria Benach ha protagonit­zat la millor actuació, proclamant-se campiona d’Espanya, mentre que Rut Monsech va ser tercera i Lucia Miranda sisena.

La final de la categoria sub16 masculina va ser una de les més emocionant­s, amb cinc catalans de sis finalistes. Héctor Bazán i Cedric Junqué es van jugar el títol i finalment va ser Bazán qui s’ha proclamat campió. La tercera plaça al podi va ser per a Pere Borrell, mentre que Ton Casas va ser quart i Lluc Macià sisè.

Olívia Marsella i Rut Casas van ser les dues escaladore­s catalanes en la final de sub18 femenina. Marsella va realitzar una final molt sòlida i es va proclamar campiona. Casas va patir una lesió en el tercer bloc que va condiciona­r el seu resultat. Tot i així, es va proclamar subcampion­a. En sub18 masculina Guillem Monsech no va tenir rival i es va endur el títol.

En la darrera de les categories amb representa­ció catalana, la sub20 masculina, van participar en la final Pau Galofre i Àlex Hernández. Galofre va donar la sorpresa i es va penjar la plata, mentre que Hernández va ser quart

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain