Mundo Deportivo (Barcelona)

Proclamats els campions de Catalunya individual infantil 2017

-

La Sénia (Montsià) va proclamar els nous campions de Catalunya individual de les categories infantil, aleví i benjamí, amb la participac­ió de de 41 nens i nenes representa­nt 12 clubs.

En categoria benjamina femeninaes­vaproclama­rcampiona Jana Ortega (Termites Llefià), seguida de Marina Ruiz (la Penya del Bistec), i Aroa Martínez (Godall). En nois el campió va ser Abel Caballé (la Penya del Bistec), seguit de Jordi Martínez (Vilafranca) i Tomàs Bedós (Blanes).

SaraArasa,MariaRange­li Ainhoa Cardona (Godall) van ser les tres primeres classifica­des en aleví femení. MarcVidal(laSénia)vaserel campiómasc­ulí,seguitdeNi­l Berlanga (Siuranenc d’Horta) i Pol Viladrich (Olius).

En infantil, Georgina Piñol (Colobrers) va quedar campiona femenina, sent segona Carla Fernández i tercera Júlia Legua (Termites Llefià). En masculí, primer va ser Amadeu Ciurana (la Penya del Bistec), seguit de Jordi Juliana (Colobrers) i Roger Roura (la Penya del Bistec).

Els premis van ser lliurats per Joan Moisés i Pau García, alcalde i regidor d’esports de l’Ajuntament de la Sénia; Gemma Millán, delegada de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling; i Daniel Cervera, president del CB la Sénia, organitzad­or del campionat

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain