Mundo Deportivo (Barcelona)

Una història d’unió, progrés i sensibilit­at formativa

-

La Unificació Esportiva Sant Ildefons representa els colors d’un barri de Cornellà que el 1994 va aconseguir la fusió dels clubs San Ildefonso-Satélite i Can MercaderBa­mbú, tots dos també sorgits d’anteriors adhesions. Atresora, per tant, la història de milers de ciutadans que en la seva infància i joventut van jugar a futbol.

Els seus responsabl­es han valorat la incidència de +KESPORT! com reconeix Claudio Carmona, un dels directius del club, en afirmar que “des del primer moment el Coach ens ha estat d’una gran ajuda i ens ha guiat durant aquest procés, que en ser nou sempre s’enfronta a dificultat­s, la principal convertir-lo en una pedagogia adequada. Tots li hem posat paciència i implicació”, explica com aspectes clau per a l’èxit final del projecte en aquest club assentat en un barri que exigeix molt d’aquells que el mantenen i volen el millor per als xavals en l’aspecte formatiu humà i social. Un dels orgulls d’aquesta entitat és la seva vocació formativa i l’Escola de Futbol.

Miguel Vidal, coordinado­r tècnic, relata que amb els exercicis, activitats i jocs han treballat aspectes com l’autoestima i l’esforç col•lectiu per millorar el rendiment individual.

Per Guillem de Masramon, el Coach de la zona i responsabl­e d’inocular +KESPORT! en una organitzac­ió tan sensibilit­zada i predisposa­da, la millora ha estat progressiv­a i acusada en positiu. El més interessan­t, destaca, és que a més dels equips selecciona­ts la resta dels entrenador­s s’ha interessat per la metodologi­a per aplicar-la i adaptar-la als seus equips. “Hem arribat a més gent de la prevista”, diu satisfet.

Els entrenador­s, com Pau Ardite, expressen el seu convencime­nt que “el futbol és molt ampli, no es limita als aspectes tàctics o tèc- nics, hi ha la cooperació i la com- panyonia com aspectes essen- cials” que formen part de la pròpia personalit­at del jugador a una edat en què aquestes habilitats per a la vida es poden treballar com ha fet + KESPORT! al llarg de la tempora- da.

Els pares han apreciat en con- junt una superior qualitat de les relacions personals, del respecte entre els seus fills i un desenvolu- pament del concepte de grup a l’ho- ra de conviure, entrenar i jugar partits

 ??  ?? Els entrenador­s s’han implicat a fons per treballar aspectes com la companyoni­a
Els entrenador­s s’han implicat a fons per treballar aspectes com la companyoni­a
 ??  ?? No només els equips selecciona­ts pel programa s’han beneficiat de +KESPORT!
No només els equips selecciona­ts pel programa s’han beneficiat de +KESPORT!

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain