Mundo Deportivo (Barcelona)

Gran èxit del futbol base

El 25è Torneig Hyundai Solmacar que organitza el Natació Terrassa es va disputar el cap de setmana

- Encarna García

Aquest cap de setmana, el Club Natació Terrassa ha organitzat la 25a edició del Torneig Hyundai Solmacar de Futbol Base. Enguany, la competició ha comptat amb el gran al·licient de la participac­ió del Barça i l’Espanyol, que han aplegat gran quantitat de públic.

Un total de 16 equips de set clubs diferents es van donar cita i es van jugar un total de 32 partits. Al marge dels clubs esmentats i del Natació Terrassa, van prendre part la Damm, el Cornellà, el Sant Gabriel i el Gimnàstic Manresa.

El coordinado­r del torneig, Héctor Ibarra, es mostrava molt satisfet de com s’havia desenvolup­at: “Crec que ha estat un gran èxit. Hi ha hagut un nivell esportiu de molts quirats, amb equips de renom. Barça i Espanyol són els més coneguts, però la Damm, el Cornellà, el Sant Gabriel i el Gimnàstic Manresa són també clubs de referència en categories inferiors”.

Campions

En categoria aleví, el format era d’eliminatòr­ies. El campió va ser el Barcelona, que es va imposar a la Damm als llançament­s de penal (3-1) després que el partit acabés 0-0. En infantils i cadets el sistema era de lligueta. El campió infantil va ser la Damm, i després l’Espanyol (2n), el Cornellà (3r) i el Natació Terrassa (4t). En cadets va guanyar el Nàstic de Manresa, seguit de Cornellà, Espanyol i Natació Terrassa

 ?? FOTOS: MONTILLA ?? El torneig, que aplega 16 equips de 7 clubs i es juguen un total de 32 partits, es desenvolup­a en les categories aleví, infantil i cadet.
FOTOS: MONTILLA El torneig, que aplega 16 equips de 7 clubs i es juguen un total de 32 partits, es desenvolup­a en les categories aleví, infantil i cadet.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain