Mundo Deportivo (Barcelona)

Una promesa feta tota una realitat

La seva il·lusió és triomfar per tornar a Màlaga i complir els seus dos anys més de contracte

- Manuel Ayala

Alberto García Nieto va néixer a Badalona l’11/9/1998, així que dilluns vinent complirà 19 anys.

El jugador va començar a donarli puntades de peu a una pilota, de manera formal, a l’Escola de l’Espanyol on va romandre fins a aleví B. D’aquí va passar a la Damm i va estar en l’aleví A i en l’infantil B. A partir d’aquí va jugar com a infantil al Sant Gabriel. Des de cadet a segon any fins a juvenil va militar en les files del Sant Andreu on va arribar a debutar en lliga amb el primer equip. Va disputar quatre partits i va marcar dos gols.

Alberto va ser reclamat per l’enyorat i estimat Manel Casanovas per formar part del Màlaga de Divisió d’Honor que es va proclamar campió del grup IV. Va arribar a la final de la Copa Campions, que el conjunt malagueny va perdre amb el Real Madrid. En Copa del Rei, Alberto va acabar la seva marxa a quarts, en ser eliminats pel Vila-real.

Cedit al Sant Andreu

En la pretempora­da, en vista que l’Atlético Malagueño tenia una plantilla molt poblada, Alberto va decidir tornar a Barcelona: “En principi, la intenció del Màlaga era cedir-me a un club andalús, així que vaig demanar tornar al Sant Andreu per estar a casa i van accedir. El meu desig és tornar i demostrar que sóc útil, ja que a banda d’aquest exercici, em queden dos anys més de contracte amb el Màlaga.

Alberto explica les seves condicions: “Com que no soc molt ràpid, les meves millors virtuts són la qualitat i el meu potent xut. M’agrada entrar a l’àrea des de la segona línia i la trepitjo en moltes ocasions. Espero guanyar-me la titularita­t. La competènci­a és terrible”.

Alberto vol agrair la seva progressió a dues persones: “No m’oblidaré l’ajuda i consells que sempre m’ha donat Javi Sánchez, el meu professor, ara en les files del Granollers. Naturalmen­t sempre recordaré en Manel Casanova que em va tractar a Màlaga com si fos de la seva família”

 ?? FOTOS: PERE PUNTÍ ?? Alberto García ha tornat al Sant Andreu. El jugador vol triomfar a casa seva per tal de tornar a Màlaga i tenir bones oportunita­ts.
FOTOS: PERE PUNTÍ Alberto García ha tornat al Sant Andreu. El jugador vol triomfar a casa seva per tal de tornar a Màlaga i tenir bones oportunita­ts.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain