Mundo Deportivo (Barcelona)

El Barcelona B de Quique Álvarez es queda sol

Els blaugrana, encara imbatuts, són ara l’únic equip que compta els seus partits per victòries

- Manuel Ayala

Després de les punxades de l’Espanyol B de Xavi Morón, que no va passar de l’empat davant un Josep Maria Gené que es va avançar al marcador, i del Palamós, que va veure com l’Europa, amb un gol del lateral dret Vladimir a la recta final, s’emportava els tres punts del Nou Estadi, el Barcelona B s’ha quedat sol al capdavant de la classifica­ció del Grup VII de Lliga Nacional en comptar els seus tres partits jugats per victòries. Els pupils de Quique Álvarez, a més, són els màxims realitzado­rs amb 10 gols i encara es mantenen imbatuts.

La Damm B de Francesc Bosch va recollir el primer triomf de la temporada a costa de l’Atlètic Segre. El marcador va concloure amb un espectacul­ar 6-3.

El Reus es troba ara en zona de descens directe. Els deixebles de Javi Robles van guanyar a domicili el Badalona, després de remuntar un gol en contra.

El Manresa de Pablo Becerril es va imposar per la mínima al Sants en el duel de recent ascendits.

El Llagostera de Jordi Cantano, debutant en la categoria, va conquistar el seu tercer empat consecutiu. Aquesta vegada va ser al camp d’un Cornellà B que tampoc sap el que és perdre en el campionat.

Els sis últims classifica­ts tenen només un punt: Sants, Badalona, Jàbac Terrassa, Atlètic Segre, Sabadell i Girona. El conjunt arlequinat va ser l’últim a estrenar-se en igualar a zero en el seu desplaçame­nt a Mollet.

Nova jornada d’esportivit­at. Es van mostrar 32 targetes en els nou enfrontame­nts amb dues expulsions per doble groga: Àlex (Badalona) i Ángel Gálvez (Sants)

 ?? FOTO: PEP MORATA ?? Ple del juvenil B del Barça B Amb el 4-0 al Girona B, ha sumat tots els punts
FOTO: PEP MORATA Ple del juvenil B del Barça B Amb el 4-0 al Girona B, ha sumat tots els punts

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain