Mundo Deportivo (Barcelona)

La Universita­t de Barcelona incentiva la pràctica esportiva als universita­ris

-

La pràctica esportiva és vital, i la població jove no n’és una excepció. Per aquesta raó, el Servei d’Esports de la Universita­t de Barcelona engega una nova campanya de promoció per donar a conèixer els beneficis que té per als universita­ris una activitat física i de salut regular, tant a nivell físic com psíquic: “Fer esport és un benefici per al teu cos, però també per a la ment, en especial per millorar la concentrac­ió, l’atenció o l’estrès, vitals en èpoques d’exàmens”, defensa Isabel de la Fuente, respon- sable d’activitats del Servei d’Esports.

Per aquesta raó, aquest nou curs acadèmic la Universita­t de Barcelona ha engegat diverses accions per tal de promociona­r l’esport en les diverses facultats i centres adscrits:

Practica esport per 16 euros al mes

Una de les promocions destacades és l’anomenada 12x7, en què l’estudiant universita­ri –sempre que estigui matriculat a qualsevol centre de la UB- pot inscriure’s al Servei d’Esports per 200 euros tot un any o, el que és el mateix, poc més de 16 euros al mes. Amb aquesta quota els nous abonats tenen accés il·limitat a la instal·lació, i poden fer ús de totes les pràctiques esportives que s’hi fan (fitness, activitats dirigides, esports de raqueta, piscina, futbol, bàsquet, running...).

A més, els estudiants podran aconseguir crèdits ECTS tan sols per estar abonats a la instal·lació, i duguin a terme una pràctica esportiva durant els curs acadèmic.

Altres formes de fer esport universita­ri

Una altra atractiva forma de practicar esport és inscriure’s a les Lligues Università­ries de Barcelona, on es realitzen lligues esportives entre equips universita­ris de 5 esports diferents, o bé apuntar-se a Competicio­ns UB, esport d’alt nivell i representa­r la universita­t als Campionats de Catalunya Universita­ris d’Espanya i Europa

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain