Mundo Deportivo (Barcelona)

Gran victòria del RCG El Prat en el Campionat d’Espanya Interclubs Masculí

-

El club pertanyent a la FCG es va endur la victòria aquest diumenge en la final disputada a Golf Terramar, a l’imposar-se a Castiello, per 2,5 a 1,5 confirmant el seu domini de clubs de la RFEG.

Nou èxit per al golf català, aquesta vegada en el Campionat d’Espanya Interclubs masculí, que s’ha disputat a Golf Terramar. El RCG El Prat, que partia com un dels grans favorits, va confirmar el seu domini en el torneig de la RFEG, adjudicant-se el títol, a l’imposar-se en la gran final, a Castiello, per 2,5 a 1,5. Una gran jornada de golf al camp de Sitges que va coronar el club català com el millor entre els 16 participan­ts.

En el partit de foursomes es va començar a forjar la victòria, amb clar domini de la parella Alex MoscatelAl­ex Larrazábal, que es va imposar per un clar 4/3 a Antonio Parga i Ignacio Adaro. El punt de la victòria el segellaria en els individu- als Víctor García-Broto, que va tancar la final, a l’imposar-se a Miguel Díaz-Negrete, per 4/3, repartint mig punt en l’últim partit entre Eduard Rousaud i Alberto Fernández.

Gran èxit per al club català, i per a la FCG, que ha si- tuat també en el quart lloc final Golf Barcelona, després de caure davant Basolzábal per 2-1. L’equip local de Terramar, un altre dels que partia amb opcions, finalment va ser cinquè, mentre Can Cuyàs va tancar el grup dels vuit millors. En el se- gon flight, Vallromane­s va ser novè, Llavaneres desè, Costa Daurada, dotzè, Sant Cugat, tretzè i Cerdaña, quinzè

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain