Mundo Deportivo (Barcelona)

Les activitats dirigides es posen de moda

-

Cada cop més les activitats dirigides estan agafant protagonis­me al Servei d’Esports de la Universita­t de Barcelona. La possibilit­at d’adaptar les activitats dirigides segons els interessos, o bé dirigir-se a diferents grups d’edat permeten treure el màxim profit a la pràctica esportiva.

Per això, la graella d’activitats dirigides s’adapta a les darreres novetats i tipus de públic.

Programes Les Mills, font de diversió

L’estrella de qualsevol graella esportiva és els programes de Les Mills, que treballen perquè les persones aconseguei­xin els beneficis dels entrenamen­ts gairebé sense adonar-se degut a l’elaborada planificac­ió dels seus productes, i de la manera més divertida. És molt popular per a la gent jove, degut a la utilitzaci­ó de la música i la alta varietat d’exercicis, com a Body Pump o Body Combat.

De fet, una de les novetats d’aquesta nova temporada són els entrenamen­ts d’alta intensitat de 30 minuts, i que s’estan descobrint com a molt beneficios­es: GRIT STRENGHT en què es treballa principalm­ent la força, i el GRIT CARDIO, en què es treballa el cor.

Gent gran i Running

Altres plats forts de la graella esportiva de la instal·lació són els cursos adreçats a gent +55, en els quals es treballa l’activitat física regular i la salut amb tècnics titulats, i el Running, en què dos cops per setmana, amb un tècnic especialis­ta es fan entrenamen­ts i també córrer en companyia, uns dels èxits actuals del Running

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain