Mundo Deportivo (Barcelona)

Europa i Sant Andreu no arriben a un acord en els preus

-

Una temporada més, Europa i Sant Andreu no han arribat a un acord pels preus de les entrades dels socis de l’equip rival. La directiva del club escapulat no accedirà a les peticions dels quadribarr­ats, ja que entenen que és un dels pocs dies que poden fer un bon taquillatg­e, donades les despeses que té el club i que en aquest dia han de reforçar les mesures de seguretat. Qui no està conforme és Mikel Azparren, entrenador del Sant Andreu, que creu que s’hauria de fer un esforç per posar preus populars: “Espero que continuïn parlant i negociant perquè seria molt contraprod­uent que no s’arribés a un acord en el tema dels preus populars que estan fent tant l’Europa com nosaltres. Em semblaria indigne per a la nostra afició i per al futbol en general. Així doncs, espero que més enllà de les picabarall­es esportives que puguin haver-hi en un derbi i que és el que dona ‘vidilla’ al futbol, es trobi un punt en comú i se solucioni”

Iván Rodríguez, a la FP Hermes

Iván Rodríguez, que havia dirigit, entre d’altres, l’Horta i el Premià, és el nou entrenador de la FP Hermes que presideix Manuel Gallego. Iván substituei­x Pinti.

Picabarall­a a Igualada En acabar el partit Igualada-EFAC Almacelles, en què l’equip local va marcar el 3-2 definitiu en l’afegit, es va produir una picabarall­a en la qual van haver-hi insults, amenaces, empentes i fins i tot, agressions. El matx va ser molt tens i sembla que la rivalitat entre ambdós conjunts ve de la temporada 2014/15 quan, en la penúltima jornada, l’Igualada va empatar a Almacelles i en l’última l’EFAC va descendir de categoria.

Suspensió a Tercera Catalana

El partit del grup 12 entre el Joventut Ribetana i el Montserrat Igualada es va suspendre en el descans (3-2) també per culpa d’una apagada de llum, tal i com també va passar al camp del Sitges.

Partits endarrerit­s

Aquesta setmana es recuperen tres partits de Tercera Catalana, tots de la jornada 5. En el grup 2, Pare ManyanetLa Floresta (avui, 20.30); en el grup 16, Vilartague­s-La Salle Girona (08/11, 20.45); i en el grup 7, Calaf-Puigcerdà (10/11, 21.30h).

Omar té afectat el genoll

El jugador del Viladecans, Omar va haver de ser traslladat en ambulància després que se li sortís la ròtula en el partit al camp del Sant Ildefons. Les primeres proves indiquen que no té res a l’os, però ara cal esperar que baixi la inflamació per poder fer les proves a veure si té afectat el lligament.

Jordi Roger torna a somriure L’entrenador del Cornellà, Jordi Roger, tornava a somriure, després de la contundent victòria del seu equip davant del Sabadell: “Haig de felicitar els meus jugadors perquè hem tornat a fer un gran partit davant un molt bon equip i que portava només una derrota en dotze jornades. Hem estat superiors des de l’1 fins al 90’. Hem tingut més ocasions, efectivita­t, hem dominat l’estratègia... Avui el futbol ha estat just. Nosaltres hem de competir sempre a un nivell altíssim per tenir opcions de guanyar. Estem competint contra avions”. Sobre el golejador, Enric Gallego, afirmava que “està en un moment molt dolç. No sé quant durarà però està espectacul­ar”.

Castillejo: “Ha estat molt igualat” L’Ascó es va retrobar amb la victòria després de tres jornades sense aconseguir-la i a reprendre la segona posició. Al final del matx contra el Prat (2-1), l’entrenador, Santi Castillejo, feia el següent anàlisi: “Ha estat un partit igualat, amb dos bons equips. Al primer temps hem estat millor i a la segona ens han dominat, però sense ocasions clares. El gol del triomf ha arribat en una jugada assajada que poques vegades surt, però avui hem tingut fortuna. Al final el treball té el premi”. Resignació a Lleida

Resignació al vestidor del Lleida després d’encaixar la primera derrota de la Lliga lluny del Camp d’Esports. Perdre davant el Formentera no entrava en els seus plans perquè “vèiem un partit propici per poder sumar els tres punts, però ens ha penalitzat molt el seu gol i no vam saber reaccionar a temps”, deia el davanter Iván Agudo. L’equip d’Albadalejo va caure davant un rival teòricamen­t inferior, però ho va fer perquè “ens va costar entrar en el partit. Al final un punt no hagués estat dolent, però cal pensar en positiu i centrar-nos ja en el matx de diumenge vinent contra el Mallorca “, reconeixia Carlos Lázaro. De cara a aquest partit, el tècnic recuperarà el defensa central Trilles i els sancionats Valiente i Eneko Satrústegu­i després de complir el seu partit d’obligat descans.

Presentaci­ó del Cirera

El diumenge 12, després del partit del primer equip contra la Llàntia, el Cirera farà la presentaci­ó de totes les seves formacions de futbol base. Serà a partir de les 13h

 ?? FOTO: PEP MORATA ?? Mikel Azparren L’entrenador del Sant Andreu es mulla en la polèmica dels preus
FOTO: PEP MORATA Mikel Azparren L’entrenador del Sant Andreu es mulla en la polèmica dels preus
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain