Mundo Deportivo (Barcelona)

El pàdel català es consolida com la primera potència de l’Estat

-

“Enguany, coincidint amb la 25a edició del Campionat de Catalunya i el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona-92, el pàdel català es consolida com la primera potència federativa de l’Estat, amb el major nombre de llicències, de clubs i el millor circuit de competició”. Així va definir Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel, el moment del pàdel català en la roda de premsa de presentaci­ó de la 25a edició del Campionat de Catalunya de Pàdel. L’acte, que es va celebrar a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona, seu del campionat, va comptar també amb la celebració del tradiciona­l torneig ProAm.

Jugadors profession­als del circuit català i d’altres d’amateurs es van aplegar a les pistes del club barceloní i van poder jugar i gaudir d’una bona estona amb jugadors i jugadores del circuit com Eduard Binad, Gemma Triay, Ricky Martínez, Marta Marrero, Adrián Biglieri, Ari Sánchez i Jani Gisbert.

Prèviament s’havia dut a terme la roda de premsa amb la presència del Sr. Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel; del Sr. Ricard Cabot, responsabl­e de la Secció de Pàdel i vocal de la Junta Directiva del Reial Club de Polo de Barcelona; de la Sra. Lucía Sainz, jugadora del Polo i del World Padel Tour; i del Sr. Jordi Arrese, medallista olímpic a Barcelona9­2 i que enguany jugarà el campionat de 2a categoria amb una ‘Wild Card’.

Aquesta edició 2017 del Campionat de Catalunya de Pàdel disposa d’una inscripció de 337 parelles. Els 674 jugadors i jugadores que hi participen estan lluitant per aconseguir el títol en les 10 categories: set d’elles masculines i tres de femenines. La final femenina es jugarà diumenge 12 de novembre a les 12h i la masculina a partir de les 14h a la pista central del RC Polo de Barcelona. Totes dues finals es retransmet­ran pel canal Esport3, la masculina en directe i la femenina en diferit.

La Federació Catalana de Pàdel vol agrair el suport institucio­nal de la Generalita­t de Catalunya, de la UFEC, de l’Ajuntament de Barcelona, de la Diputació de Barcelona i dels patrocinad­ors: Asics, Head, Nacex, Segura Viudas i Coca-Cola. Així com al Reial Club de Polo de Barcelona, seu del Campionat de Catalunya

La 25a edició del Campionat de Catalunya, presentada al RC de Polo

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain