Mundo Deportivo (Barcelona)

La Copa Catalunya Absoluta dona el tret de sortida a una llarga temporada

-

Més de 120 judokes van prendre part a la Copa Catalunya sènior, que va tenir lloc dissabte passat a les Llars Mundet, a Barcelona. Aquesta va ser la primera competició sènior d’una temporada de judo a Catalunya en què les dates de les proves puntuables sènior s’han vist afectades pels canvis que ha fixat la Federació Espanyola d’aquesta modalitat.

En categoria femenina, els ors se’ls van emportar Agnès Sabaté (Sakura Reus) a -48 kg, Marta Also (Rei) a -52 kg, Patrícia Torres (Vital Esport – NT Costa Daurada) a -57 kg, Virgínia Giménez (Dojo Lleida) a -63 kg, Marion Velten (Judo Danes) a -70 kg i Ariadna Alonso (Ippon Farners) a -78 kg.

Luis Veloz (Danes) a -60 kg, Giorgi Bendellani (Bushido) a -66 kg, Eole Picot (Condal) a -73 kg, Giorgi Khabuliani (Associació Girona Judo) a -81 kg, Sergi Salas (Associació Girona Judo) a -90 kg, Petru Piesca (Associació Girona Judo) a -100 kg i Daniel Buendia (La Llagosta) a +100 kg van dominar en les seves respective­s categories.

D’aquesta manera es va donar inici a una temporada que serà més llarga del que venia sent fins ara, amb la voluntat d’intentar que les temporades s’ajustin a l’any natural. De manera que, per la campanya 2017-2018, la fase final del Campionat d’Espanya Absolut tindrà lloc el 22 de desembre del 2018 a Pinto; mentre que el 24 i 25 de novembre tindran lloc les fases de sector.

El Trofeu Internacio­nal Ciutat de Barcelona – Su- percopa d’Espanya Absoluta se celebrarà el 24 de febrer; al llarg del mes d’abril serà el torn de la Supercopa de Catalunya Absoluta, mentre que a l’octubre, el Campionat de Catalunya Absolut posarà el punt i final a la temporada, d’on n’hauran sortit definits els equips que conformara­n la delegació per a la fase sector

Més de 120 judokes van disputar a les Llars Mundet la primera cita de la temporada

 ?? FOTO: PABLO MARTÍNEZ PORTUGUÉS | JUDOYUKO.COM: ?? Llars Mundet va tornar a acollir la Copa Catalunya sènior de judo
FOTO: PABLO MARTÍNEZ PORTUGUÉS | JUDOYUKO.COM: Llars Mundet va tornar a acollir la Copa Catalunya sènior de judo

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain