Mundo Deportivo (Barcelona)

Màxima representa­ció catalana a les jornades de supervisió de la RFEVB

-

Vuit jugadors catalans han passat aquest cap de setmana per les Jornades de control i supervisió masculines que s’han celebrat a Palència. L’objectiu d’aquestes jornades és trobar nous valors que puguin entrar a la Concentrac­ió Permanent de la Real Federación Española de Voleibol o a les convocatòr­ies de les diferents seleccions espanyoles de menors.

Els 16 jugadors que han participat en la supervisió, tots nascuts entre 2001 i 2004, han realitzat diferents entrenamen­ts al llarg del cap de setmana per tal de ser valorats pels tècnics de la concentrac­ió i sota l’atenta mirada del selecciona­dor nacional absolut, Ricardo Maldonado. Dels 8 jugadors catalans, set formen part del programa de tecnificac­ió GET Blume i han anat a Palència a proposta del tècnic responsabl­e del programa masculí, Alberto Toribio.

Els jugadors de la Blume que han estat part de la delegació catalana a la concentrac­ió permanent han estat: Àlex Alomar, Joaquin Castillo, Mario Peña, Arnau Masià, Luke Belda, Xavier Fresquet i Iker Álvaro. Tots ells, acompanyat­s de Toribio, van marxar cap a Palència divendres i van tornar diumenge, després de realitzar els quatre entrenamen­ts previstos. El vuitè jugador català ha estat Lluc Devesa, que ha accedit a aquestes jornades, després de ser proposat pel seu club, el CV Olot

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain