Mundo Deportivo (Barcelona)

Gerard Albadalejo mostra la seva indignació

-

Indignació monumental la que va exteriorit­zar l'entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo, després de la derrota davant l'Hèrcules al Camp d'Esports (0-1). El tècnic va expressar amb inusitada vehemència el seu enuig perquè el gol dels alacantins es va produir després de botar un córner i el posterior remat d'Álvaro, lliure de marca. “Vaig dir durant la setmana que el partit es decidiria a pilota aturada i així ha estat. Estic fart dels problemes que tenim en aquestes jugades. Perdre així és de conya quan portem tota la setmana treballant aquest aspecte. Ja ens està passant massa sovint. Això no pot ser. Els equips campions no poden perdre així. Jo sóc el responsabl­e, però jo no estic al terreny de joc. Si hem d'entrenar matí, tarda i nit, ho farem, però aquest tema ha d'acabar com més aviat millor “. Després del seu monòleg, els jugadors van assumir que el seu entrenador tenia raó i també van lamentar que els arribés la primera derrota de la temporada i que fos a casa i gràcies a una situació que havien previst els dies anteriors. Absurda expulsió

El jugador del Farners Riki Solà va acabar expulsat per doble cartolina groga en el partit davant de l'Argentona. El futbolista va sortir del camp perquè se li havia sortit el dit de la mà dreta de lloc i, després que el fisio l'assistís, va entrar al terreny de joc sense el permís de l'àrbitre, la qual cosa li va costar la segona targeta i l'expulsió.

100 partits de Dani Fernández

El lateral dret de L'Hospitalet, Dani Fernández, va rebre un homenatge, abans del partit davant del Cerdanyola, amb motiu de complir 100 partits oficials.

El Júpiter, presenta i fitxa

El pròxim dijous 1 de novembre, el Júpiter presentarà totes les seves formacions, a partir de les 18.30h. En un altre ordre de coses, el club gris-igrana va fitxar el defensa Manuel Francisco Vílchez Gris ‘Manu', que va arribar de la Montañesa, després del seu pas pel Mollet i el Gimnàstic Manresa, tot i que no va debutar davant del Manresa.

Es posen de llarg

Dimecres vinent, a partir de les 19.45h, l'Alzamora efectuarà la presentaci­ó oficial dels seus equips. Dijous (11.30h), l'Escola Futbol Sabadell també presentarà les seves formacions amb motiu de les Noces d'Argent. El mateix dia 1, a partir de les 10.45h, el Mercantil també farà la seva presentaci­ó al Muncipal de Can Rull i tot just després, a les 12h, el juvenil A i el Can Rull Rómulo Tronchoni de Tercera Catalana disputaran un amistós.

Garrido, satisfet després del 0-0 L'Olot va tornar a puntuar després de dues derrotes i va sumar un punt al camp de l'Ontinyent (0-0). L'entrenador, Raúl Garrido, estava satisfet: “Estic molt content perquè hem estat molt competitiu­s. Hem estat un equip que hem jugat quan hem pogut i ens hem defensat en ordre. S'ha vist un Olot molt connectat en tot moment, aquesta és la línia a seguir. Ha faltat encert però hem elaborat les ocasions per produir-lo. Hem arribat i hem generat joc, que és l'important. Em quedo amb què quasi no ens han fet ocasions”.

Calm: “Massa premi per al Sabadell” El Cornellà va trencar la ratxa de victòries del Sabadell i va sumar un nou empat (1-1). Els de Xavi Calm ja va set partits que no aconseguei­xen els tres punts. Sobre el matx, el tècnic dels verds creu que la igualada és massa premi per als arlequinat­s: “Ha estat un partit disputat, com tots a Segona B. El Sabadell ha empatat sense xutar a porta i nosaltres hem tirat quatre vegades i hem marcat un gol. Més premi per a ells que per a nosaltres. La setmana vinent, davant el Peralada, anirem pels 3 punts com en cada jornada”.

Dol a l’Europa

L'Europa està de dol pel traspàs de l'expresiden­t Josep Bartolí, a l'edat de 87 anys. Bartolí va presidir en dues etapes (1995/1996 i 1998/1999), tot i que com a vicepresid­ent va ser home fort de l'entitat durant gairebé tota aquesta dècada. Des d'aquestes línies ens afegim a les mostres de condol per aquest europeista de pro. En pau descansi.

“El partit s’ha fet massa llarg”

El Pobla Mafumet es va retrobar amb la victòria després de tres partits i ho va fer després de guanyar l'Horta (20). Alberto Gallego, l'entrenador del filial del Nàstic, estava content malgrat que es va patir fins al darrer minut, ja que el segon gol va arribar en l'afegit: “Hem tingut moltes ocasions i aquest partit s'hauria d'haver tancat abans, ja que s'ha fet massa llarg. Cal treballar a formar els nois i jugar cada cop millor”.

Torna el derbi

Diumenge vinent, a partir de les 12h, tornaran a enfrontar-se, després de 37 anys, el Vilassar Mar i l'Argentona

 ?? FOTO: LLEIDA ESP. ?? Gerard Albadalejo L'entrenador del Lleida estava molt emprenyat al final del partit
FOTO: LLEIDA ESP. Gerard Albadalejo L'entrenador del Lleida estava molt emprenyat al final del partit
 ??  ?? Manuel Ayala xuts
Manuel Ayala xuts

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain