Mundo Deportivo (Barcelona)

Juan Camilo Vázquez: “Em sento traït”

-

El Santboià va destituir el seu tècnic, Juan Camilo Vázquez, després de la derrota davant del Sants (1-2) i amb l'equip en penúltima posició amb 11 punts. La decisió ha deixat tocat el tècnic, que se'n va fer càrrec de l'equip a l'estiu, coneixent la delicada situació d'un club, que després de la multa d'hisenda, va haver d'abaixar dràsticame­nt el seu pressupost. Era una situació de moltíssim risc: “Em sento enganyat”, diu Camilo. “El discurs que em van plantejar ha canviat. La idea era treballar fins al final, sabent que seria dificilíss­im. Era molt arriscat venir aquí, però ho vaig fer il∙lusionat perquè volia ajudar. En un context lògic, amb 11 punts has de destituir el míster. Però el nostre context no és així i si apostes per un entrenador i hi creus, has d'anar fins al final. D'aquesta situació jo no sóc l'únic responsabl­e”. Camilo assegura que la decisió no ha estat de comú acord, tal i com diu el club: “Jo mai deixaria el Santboià i els jugadors en aquesta situació. A mi m'han fet fora”. El tècnic, a més, només té paraules d'elogi envers la plantilla: “Els jugadors han estat súper fidels i compromeso­s. Han treballat moltíssim. Tant de bo l'equip se salvi. Aquesta plantilla s'ho mereix”.

Piti Belmonte serà el nou tècnic

El relleu a la banqueta de Camilo Vázquez el prendrà Piti Belmonte, que ja va substituir Camilo la passada campanya, va ascendir l'equip a Tercera i va marxar a final de temporada. Va iniciar el curs al Manresa, però per decisió personal, va decidir no continuar. Ara torna al Santboià per intentar salvar-lo. No es mou el marcador

En el partit endarrerit de Lliga Nacional, de la jornada 13a entre l'FE Palamós i el cuer Mollet el resultat va ser 0-0.

Porter per a L’Hospitalet

El porter Yaroslav Meykher ‘Yari', procedent de l'Espànyol, ha fitxat per L'Hospitalet.

Valoració positiva de l’empat

Després de l'empat davant l'Ebro, que va significar el quart consecutiu de l'Olot, l'entrenador, Raúl Garrido, parlava de la dificultat del partit: “Teníem clar que havíem de contrarest­ar el rival de forma molt específica. Ho hem fet molt bé i no hem patit. Hem tingut tres ocasions molt clares”. Sobre la ratxa d'empats, el tècnic deia que “sumar tants empats significa que som molt competitiu­s. És molt difícil guanyar-nos i això és molt valuós“. “Hem fet un partit molt complet”

El Cornellà va superar 2-0 el Vila-real B, encadenant així tres victòries. El tècnic, Xavi Calm, estava molt satisfet: “Hem fet un dels partits més complets a casa, guanyant un gran rival i deixant la porteria a zero. Estic molt content”. L’Horta pot amb tot

El que li passa a l'Horta ja no és ciènciafic­ció sinó tota una realitat. L'equip torna a ser quart després de guanyar a Castelldef­els on va arribar amb només quinze jugadors. Domi Berlanga va passar una mala nit i no estava en condicions de vestir-se de curt, així que es va unir a les absències dels sancionats Adrià Lledó i Guillem i dels lesionats Gerard Nolla, Joan Vives i Narcís Barreda. A més, tampoc no estava en condicions el porter suplent Èric Alcaraz.

Ajuda per a Toni

El porter del Santfeliue­nc, Toni Casamayor es va fer mal a un dit durant l'escalfamen­t abans del partit contra el Prat i, després de ser atès pels serveis mèdics del club potablava no va poder sortir titular, així que va propiciar el debut a Tercera Divisió de David Aragón, que va arribar de l'Europa juvenil i que va tenir una gran actuació.

“El dia de la marmota”

El derbi entre l'Europa i el Sant Andreu va tornar a finalitzar en empat. El tècnic dels europeiste­s, David Vilajoana, deia que estava fart de tanta igualada: “Aquest derbi és com el dia de la marmota. Comença a fer fàstic aquest empat sempre”. Pel que fa al matx, manifestav­a que “ha sigut un partit molt intens. Nosaltres hem llençat la primera part però a la segona, amb més tranquil∙litat amb la pilota, hem guanyat terreny i l'equip ho ha donat tot, amb una gran actitud”. Al seu torn, Mikel Azparren, míster dels andreuencs, reconeixia que “a la primera part hem estat superiors, però a la represa el partit s'ha descontrol­at després del seu gol a la sortida d'un córner, que és un dels seus punts forts, i en el descontrol ells juguen millor.”

El Barça, campió del torneig

El Barcelona es va proclamar campió, després de derrotar el Real Madrid en la final per 6-1, del torneig Memorial Manuel Luque - Álex Gallardo que enguany també va recordar Marcelino Seguí que ens va deixar l'agost passat. Partits entre setmana

Tercera Divisió

Sant Andreu-L'Hospitalet .... (12/12) 20.00 Tercera Catalana Fruitosenc-Pirinaica ................. (avui) 21.00 Llançà-St. Pere Pescador . .... (12/12) 20.45 Llinars-Montornès ................ (13/12) 21.00 Resultats de Tercera Catalana Masdenverg­e-Alcanar ............................ 3-0 Bàscara-Pals At . ....................................... 0-0 St. Esteve Bas-Gir. Sàbat ......................... 3-5 Fontcobert­a-Comacròs .......................... 5-3 Navata-Cabanes ...................................... 4-1 L'Esquerra Eix.-Dinàmic Batlló .............. 0-2

 ?? F.: DAVID FERRER ?? Juan Camilo Vázquez El tècnic, decebut després de la seva destitució del Santboià
F.: DAVID FERRER Juan Camilo Vázquez El tècnic, decebut després de la seva destitució del Santboià
 ?? XUTS Manuel Ayala ??
XUTS Manuel Ayala

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain