Mundo Deportivo (Barcelona)

Cornellà i Sabadell no es conformen

Els verds sumen tres victòries seguides i els arlequinat­s només han perdut un partit dels últims deu

- Manuel Ayala Barcelona

Tant el Cornellà com el Sabadell estan a l’assalt de la quarta posició, ja que es troben a tres punts de l’Atlètic Balears que és ara el posseïdor d’aquesta plaça de privilegi. El conjunt del Baix Llobregat, que dirigeix Xavi Calm, han encadenat, per primera vegada en el present exercici, tres victòries consecutiv­es, mentre que els arlequinat­s de Toni Seligrat només han perdut un partit, davant el líder, Lleida Esportiu, dels últims deu que han disputat.

El Lleida Esportiu de Gerard Albadalejo es manté al capdavant de la classifica­ció en golejar, per la via ràpida, el Conquense. Ara els lleidatans avantatgen l’Hèrcules en tres punts i el Vila-real B, en quatre, encara que els seus dos pròxims compromiso­s són de molt alt nivell, ja que han de retre visita dissabte al Barcelona B al Mini Estadi i abans de l’aturada nadalenca rebran al seu Camp d‘Esports l’Atlètic Balears.

El Peralada no va aconseguir abandonar l’última plaça, tot i que, en tot moment, li va plantar cara a un Hèrcules que es va imposar per la mínima, gràcies al gol de Carlos Martínez.

L’Olot va merèixer major botí en el seu desplaçame­nt a Saragossa, ja que van gaudir de les ocasions més clares per doblegar un Ebro amb escassos recursos en atac i que ocupa la plaça de promoció per la permanènci­a.

Destacar el gran triomf de l’Espanyol B a Pinilla contra el Teruel que va trencar així una ratxa de cinc partits sense conèixer la victòria. L’equip de David Gallego no va acusar les baixes i va aconseguir el seu millor resultat de la temporada en marcar quatre gols

 ??  ??
 ?? ANDRÉS AYALA ?? Tercer triomf seguit Del Cornellà
ANDRÉS AYALA Tercer triomf seguit Del Cornellà
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain