Mundo Deportivo (Barcelona)

El Sabadell destitueix Toni Seligrat

- Manuel Ayala

Toni Seligrat ha estat destituït com a entrenador del Sabadell. La derrota al camp del Peralada (2-0), que ha significat que l'equip només hagi sumat un punt dels darrers 12, i l'enfrontame­nt del tècnic amb alguns seguidors a la grada després del partit, ha sigut el detonant perquè el consell d'administra­ció del club arlequinat hagi pres la decisió de rescindir contracte. En els propers dies es coneixerà el nom del seu relleu a la banqueta.

Sobre el que va passar al final del partit, Seligrat explicava perquè s'havia ‘enganxat' amb part del públic: ”He anat als nostres aficionats que estaven darrere de la porteria per dir-los que estiguessi­n tranquils, perquè aquests xavals, si una cosa fan, és partir-se la cara pel Sabadell. Qualsevol aficionat racional ha d'estar orgullós d'aquest equip. Estic molt, molt, molt fotut, perquè no mereixem el que estem rebent a nivell de resultat i si a més a més has de jugar un partit escoltant segons quines coses... Els he dit que tinguessin una mica de respecte, perquè estaven dient a l'Édgar coses que no es poden dir”. Tornaria ara mateix a parlar amb els seguidors, perquè aquestes coses no poden passar. Són coses pròpies de mal educats. No són coses del futbol”. Ernest ja triomfa a l’Andorra

En el seu segon partit amb l'Andorra, el golejador Ernest Forgas va tornar a marcar un gol, tal i com ja va fer en el seu debut en el partit endarrerit davant l'EFAC Almacelles. El davanter s'ha convertit en la gran referència d'un conjunt tricolor que vol anar pujant categories, ja que va contractar el jugador per aquesta temporada i les quatre pròximes.

“Ens queda mal gust de boca” Després que la Grama empatés en l'afegit (1-1), l'entrenador de l'Ascó, Javi García es lamentava: “Hem fet una bona primera part, però hem de reconèixer que a la segona ells han buscat el gol amb insistènci­a i han rebut el premi. Ens queda mal gust de boca per no defensar la jugada de l'empat i ja només ens queda aprendre més”.

L'Ascó va presentar ahir el seu darrer fitxatge, l'atacant Antonio Revidiego, ‘Revi', que havia jugat al Santboià i que ara estava al Virgen del Camino de la Tercera de Lleó. Sobre el seu fitxatge, el tècnic espera que “arribi en condicions i pugui jugar al més aviat possible. Després de la lesió de Pantoja, era el perfil que volíem”.

Torna el ‘capi’, Roberto Morales

El capità de la Fundació Grama, Roberto Morales, va jugar en la recta final del partit contra l'Ascó, després de la greu lesió de lligaments del genoll que va patir el 18 de març passat al camp del Manresa. Cal dir, a més, que l'autor del gol dels colomencs va ser Cristóbal León i no Buba.

Ensurt per a David Goldar

El central del Cornellà, David Goldar, va haver de ser substituït als deu minuts de joc, després d'un cop amb el visitant Marc Nierga. El jugador va perdre el coneixemen­t i va haver d'abandonar el camp per precaució. Després de fer-se les diferents proves en un centre hospitalar­i, tot va quedar en un ensurt i no pateix cap lesió.

El Cornellà té previst reforçar-se amb tres nous jugadors per cobrir les baixes del lesionat de llarga durada, Manu Torres, i dels que han marxat: Ignasi Vilarrasa (Barça B) i Gao (Jumilla). Garrido assumeix la derrota

L'Olot va caure al camp del Cornellà (30) i el tècnic dels de la Garrotxa, Raúl Garrido, reconeixia que el rival va ser millor: “Pot ser que el resultat sigui exagerat, però hem merescut perdre. No hem estat bé, no hem estat nosaltres mateixos i no he reconegut al meu equip”.

David Gallego es perd el primer gol L'entrenador de l'Espanyol B, David Gallego, que estava a la graderia, ja que complia sanció, es va perdre el primer gol del seu equip, aconseguit per Víctor Campuzano que va desviar un xut defectuós de Víctor Gómez a falta d'un minut per al descans, quan el tècnic ja anava camí del vestidor va ser quan es va produir l'acció.

Javi Carmona, al Vilassar Mar

El defensa central Javi Carmona, que va iniciar al temporada al Júpiter, serà donat d'alta en un Vilassar Mar que es va quedar sense Barry -que va marxar a la Rapitenca- i que tindrà, durant alguns partits, sancionat Fran Fuentes que va ser expulsat amb vermella directa en el partit al camp del Farners. Bon debut de Virgilio

Virgilio Hernández va debutar amb bon peu a la banqueta d'un Balaguer que va superar el Vista Alegre (1-0): “L'important era sumar els tres punts i ho hem fet. Potser podríem jugar millor, però els meus jugadors han tingut una actitud molt positiva durant tota la setmana i durant el partit. Han treballat molt”.

Tres partits entre setmana

A Tercera Catalana es juguen els següents partits entre setmana: Dinàmic Batlló-Poble Sec..(17/01) 20.30 Montgat-La Llàntia ............. (17/01) 20.30 Agullana-Roses ................... (18/01) 21.15

 ?? FOTO: CE SABADELL ?? El Sabadell cau a Peralada El arlequinat­s porten quatre jornades sense guanyar
FOTO: CE SABADELL El Sabadell cau a Peralada El arlequinat­s porten quatre jornades sense guanyar
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain