Mundo Deportivo (Barcelona)

Comença la segona jornada dels Campionats de Catalunya Universita­ris 2019

-

El proper dia 29 de gener, es reprèn la competició dels Campionats de Catalunya Universita­ris (CCU) que enguany es disputen a l’Hospitalet de Llobregat, Vila Esportiva Università­ria 2019.

Les 12 universita­ts participan­ts, les quals han conformat més de 100 seleccions, buscaran una plaça per a les semifinals en els següents esports d’equip:

El bàsquet masculí donarà el tret de sortida el proper dimarts 29 de gener al Complex Esportiu Municipal de l’Hospitalet Nord. El dimecres dia 30 serà el torn del bàsquet femení, el qual també es disputarà a les mateixes instal∙lacions. Dijous dia 31 les seleccions de futbol sala femení disputaran els seus partits al Poliesport­iu Municipal Sergio Manzano de l’Hospitalet. La segona setmana de competició s’inicien el dimarts 5 de febrer, on el protagonis­ta serà el vòlei masculí, els partits dels quals es jugaran al Complex Esportiu Municipal de l’Hospitalet Nord. Dimecres 6 donarem pas al futbol, on es jugaran tres modalitats d’aquest esport, futbol 11 masculí, futbol 7 femení i futbol sala masculí. Els Camps Municipals de Futbol de Provençana i Santa Eulàlia seran la seu del futbol 11 masculí. Al Camp Municipal de Futbol del Gornal es disputaran els partits de futbol 7 femení, i als Poliesport­ius Municipals del Gornal i Sergio Manzano, seran les seus del futbol sala masculí. Dijous 7 tornarem amb el vòlei femení al Complex Esportiu Municipal de l’Hospitalet Nord. En la darrera setmana de la competició de la segona jornada dels Campionats de Catalunya Universita­ris (CCU), es jugarà l’handbol masculí, el qual té la cita dimarts 12 al Poliesport­iu Municipal Sergio Manzano. Dimecres dia 13 en el Poliesport­iu Municipal Sergio Manzano, serà el torn de l’handbol femení, i el mateix dia les noies del rugbi jugaran els seus partits al Camp Municipal de Rugbi de l’Hospitalet. El darrer dia de competició serà dijous dia 14 amb el rugbi masculí, el qual es jugarà també al Camp Municipal de Rugbi de l’Hospitalet.

En global volem destacar la qualitat de les instal∙lacions, ja que tant els esports que es disputen a l’aire lliure com els que es juguen a pista coberta tenen un gran paviment, bons vestuaris, i una il∙luminació excel∙lent, dada que fa que l’espectacle sigui molt positiu. Els esportiste­s que formen part dels Campionats de Catalunya Universita­ris (CCU) tenen una trajectòri­a esportiva notable i en molts casos són futures promeses de les seves modalitats esportives.

Esperem que gaudiu de les quatre setmanes de competició de la segona jornada dels #CCU19, i que imperi el fair play

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain