Mundo Deportivo (Barcelona)

Les seleccions catalanes, amb somriures que curen a Granollers

-

HANDBOL / JORNADA SOLIDÀRIA

Aquest diumenge, el Palau d’Esports de Granollers acollirà els partits solidaris de la campanya “Somriures que curen”, que organitza la Mútua de Granollers i el BM Granollers, amb el suport de la Federació Catalana d’Handbol i amb la transmissi­ó televisiva de La Xarxa.

La jornada solidària començarà amb el partit que enfrontarà, a les 16.15 h, el Fraikin BM Granollers, l’equip d’ASOBAL i la selecció catalana absoluta masculina, mentre que a les 18.15h jugaran el KH-7 BM Granollers de la DH Femenina i la selecció catalana absoluta femenina.

Per a aquests partits, el selecciona­dor català masculí, Xavier Pascual, no podrà dirigir el combinat i el substituir­à enguany Fernando Barbeito amb la col∙laboració de Lorenzo Rueda i David Martín. Mentre que Pau Campos dirigirà el combinat femení, ajudat per Xavier Vilella i Núria Fà- bregas.

La selecció catalana femenina estarà formada per Carla Robles, Marta Mera, Marta Barbeito i Gal∙la Carreras de l’Handbol Sant Quirze; Maria Murillo, Carla Poo i Ona Muñoz del Joventut Handbol Mataró; Claudia Sabaté i Mireia Sancho de l’Handbol Sant Joan Despí; Sara Galamba i Carla Rebelles de l’Avannubo La Roca; Júlia Calduch i Sara Moles del Sant Vicenç-Bar Mi Casa; Gemma Gálvez de l’Amposta Lagrama; Cristina Calle de l’OAR Gràcia de Sabadell, i Joana Georgina Rieres del Puchi.

Mentre que el combinat masculí, liderat pel capità del Barça Lassa, Víctor Tomás, i Arnau García del Fenix Toulouse HB, comptarà també amb Jordi González, Esteve Ferrer, Marc Canyiguera­l i Oriol Márquez de l’Handbol Bordils; Gerard Forns, Àlex Pascual, Pau Oliveras i Adrià León del Barça Lassa B; Francesc Laliga i Adrià Cumplido del Sant Martí Adrianenc; Marc Jordánd el Sant Este ve Sesrovires; Ricard Reig de l’Handbol Sant Quirze; Joan Amigó i Jordi Deumal del Cavigal Nice Handball.

La xarxa de television­s locals emetrà un programa especial, amb la retransmis­sió en directe de tots dos partits, a més, diverses entreviste­s amb diferents protagonis­tes, a través de les television­s locals i a XALA!, diumenge des de les 16.15 h.

Per a tot aquell qui vulgui gaudir dels dos partits des del Palau d’Esports podrà accedir-hi fent un dona- tiu de 5 euros a l’entrada, i tots els di- ners recaptats es destinaran a la campanya “Somriures que curen” pera lalluitaco­ntr al’ Alzheimer, en benefici del a Funda cióPasqual­M a-ra gall.Def et, els par titsd’ hand bolso-lid ar issónl’ ac te central del acampa-n ya de recollida de fons que, des del desembre ja ha endegat un seguit d’accions. Els diners recaptats s’en- tregaran a la Fundació Pasqual Ma- ragall el 15 de març

 ?? FOTO: FCH ?? La selecció catalana femenina serà un dels atractius de la jornada solidària “Somriures que curen”
FOTO: FCH La selecció catalana femenina serà un dels atractius de la jornada solidària “Somriures que curen”

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain